Connect with us
Suzuki

Akciók

Zakopane újra! Magas Tátra motoros túra

A Rhinotours ismét a lengyel síparadicsomba tart – még 4 napod van jelentkezni

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A június közepi túránkon sajnos Zakopane elveszett a tejködben, ezért úgy döntöttünk, visszatérünk! Pont mint a Terminátor, reszkess Zakopane! Többen jeleztétek, hogy szívesen részt vennétek az újrázásban! Itt a lehetőség, a program alig változott – most a központban fogunk megszállni.

Végigmotorozunk az itthoni szakaszon (2-es út), majd Hontnál kilépünk az országból, így az első nyolcvan kilométert máris a hátunk mögött tudhatjuk. Kisebb-nagyobb kanyarok és újabb száz kilométert haladva Besztercebányára érkezünk.

Martin felé kerülve érkezünk majd meg a festői Livtovska Marahoz százharminc kilométerrel magunk mögött hagyva Besztercebányát. Körbekerülve a Magas Tátrát nyolcvan kilométert haladva eljutunk a célpontig, amely nem más, mint Zakopane. Gondolom a téli sportok kedvelőinek nem kell bemutatni a helyet, de aki esetleg nem tudja, Zakopanénak a Krokwia és a Nolsal lábánál fekvő része a tradicionális lengyel síelés központja, ahol többek között síugrósáncok, téli stadion és futópályák találhatóak.


Nem sok jobb elfoglaltság van annál, mint ilyen utakon kanyarogni…

Így első nap 390 km-es motorozást pipálhatunk ki. Vasárnap az esti dorbézolástól kissé másnaposan indulunk hazafelé a kora délelőtti órákban. A Zakopane Poprad útvonalat a festői Javorina völgyön keresztül tesszük meg. Majd onnan továbbhaladunk Roznava felé, és Velky Krtisnél zárjuk be a kört eddig háromszázhúsz kilométert haladva, majd jön Balassagyarmat 22-es, 2-es út és végül a Shell kút és könnyes búcsú. Ezen a napon négyszáztíz kilométert motorozunk, és összesen a két napon nyolcszázat rakunk a motorokba.

A részvételi díj tartalmazza a szállás, reggeli-vacsora, a túravezetés és a szervezés költségeit!
A túrát 8 jelentkező esetén rendezzük meg!


A rövid lengyel szakasz is a túra része – vagy inkább célpontja

Indulás/Érkezés:
2010.08.28. / 2010.08.29.
Túra hossza:
2 nap
Jelentkezési határidő:
2010.08.15. 00:00.
Résztvevők száma:
9 / 16 fő (össz. 6 motorral)
Részvételi díj:
16900 Ft /fő


További túraleírások, kedvcsinálók: www.rhinotours.hu

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending