Csatlakozz hozzánk

Hírek

Z800: az új “szupernaked”

A Kawasaki 806 köbcentivel folytatná a Z750 sikerszériáját (videóval)

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A Kawasaki tekintélyes hírnevre tett szert az “utcai harcos” kategóriában a jól sikerült Z750-es generációkkal. Olyannyira, hogy  vezető értékesítési pozícióba verekedte magát a középsúlyú naked motorok osztályában. Erre a sikerre építve érkezik az új Z800.

A futurisztikus stílusú, ugyanakkor a gyártó szerint vezetőbarát “szupernakedet”, a 2013-as Z800-ast  azzal a céllal “bocsátják vízre” a hajógyáriak, hogy megőrizzék, sőt, megdöntsék a Kawasaki eladási rekordját ebben az egyre népszerűbb piaci szegmensben.

Az utca motorosának sportosabb igényeit kiszolgáló műszaki tartalom az új 806 köbcentis motor teljesítményével és nyomatékával az olyan motorosok számára lehet vonzó, akik “lendületes egyéniségüket szeretnék kifejezésre juttatni” – a széria vason túlmenően a gyári tartozékok széles választékának köszönhetően, ugyanis az ígéretek szerint abból nem kevés lesz kapható a motorra.

“Nagysebességű autópályán és erőt próbáló hétvégi túrázáskor csakúgy, mint városi környezetben a Z800 tulajdonosának részévé válik, köszönhetően az kiváló mérnöki megoldások sorával ötvözött avant-garde megjelenésének.

Amikor sok gyártó megalkuszik, vagy vonakodik innovatív modelleket bemutatni, a Z800 kiemelkedik a tömegből friss és izgalmas megjelenésével. Így válik egy igazi középsúlyú versenyzővé, átütő erővel” – áll a Kawasaki közleményében. Hogy ilyen válságos időkben meglesz-e ez az átütő erő, az még egyáltalán nem egyértelmű, de egy biztos: a képek (és a videó) tanúsága szerint az új Z800-nak nincs miért szégyenkeznie…

Az új Z800

A részletgazdag megjelenéssel nincs gond, és valószínűleg a menetteljesítményekkel sem lesz…

Forrás: Kawasaki

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending