Csatlakozz hozzánk

Hírek

Dupla élvezet: Yamaha X-Max 400

A Yamaha a különleges kivitelek mellett egy új maxirobogóval is készült 2013-ra: a sikeres 250-es kivitelhez képest megduplázott teljesítménnyel és nyomatékkal érkezik a 400-as X-MAX

Közzétéve

ekkor

yamaha xmax400
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A sajtóanyag kiemeli a könnyed vázat, amely nagyban hozzájárul a 400-as maxirobogó megfelelő agilitásához, mozgékonyságához – a Yamaha sportos teljesítményt és villámgyors előzéseket ígér a városi forgalomban. A 31 és fél lóerő nyilvánvalóan elég is lesz az urbánus körülmények közé. A robogó – megtankolva – több mint két mázsás tömegét, illetve lendületét dupla első tárcsafék emészti fel.


Az új dizájn is a sportosság jegyében született, melynek fontos része a LED-es nappali menetfény elöl, illetve a szintén diódás hátsó lámpa – de említhetnénk a modern műszeregységet is, fedélzeti számítógéppel és fordulatszámmérővel ellátva. A sportosság hevében azért a praktikumról sem feledkeztek meg a mérnökök, az ülés alatti tároló például elnyel két zárt bukósisakot is.

Az X-MAX 400 a jövő hónaptól kapható hazánkban, 1.748.000 forintért. Lesz ABS-szel ellátott kivitel is, ez az év végén várható. Addig is marad a képnézegetés, amit a Yamaha oldalán akár 360 fokos nézetben is megtehetünk. Illetve az alábbi igényes, hangulatos gyári videó is alaposan meghozhatja a kedvünket a városi robogózáshoz az új X-MAX nyergében…

További 2013-as Yamaha újdonságok

Május elejétől jönnek az elérhetőbb árú Neo’s 50 Easy és a BW’s 50 Easy robogók, az egyik legnagyobb idei Yamaha-durranás, az FJR1300A túragép pedig már kapható is. Az elektronikusan állítható futóművel és kézzel kapcsolható váltóval rendelkező AS kivitel júliusra érkezik. 

De vissza a robogókhoz: a cikkünkben is szereplő 400-as kistesói, az XMAX 125 és 250 idén látványos MOMODesign kivitelben is elérhető. 

somodi

A nagy testvér háza táján pedig, a tavaly bemutatott új 530-as TMAX idén egy egyedi változatban is kapható, ez a TMAX Black Max. Végül, de nem utolsó sorban, az FZ8 modellcsalád idén állítható első futóművel került piacra.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending