Csatlakozz hozzánk

Hírek

Dupla élvezet: Yamaha X-Max 400

A Yamaha a különleges kivitelek mellett egy új maxirobogóval is készült 2013-ra: a sikeres 250-es kivitelhez képest megduplázott teljesítménnyel és nyomatékkal érkezik a 400-as X-MAX

Közzétéve

ekkor

yamaha xmax400
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A sajtóanyag kiemeli a könnyed vázat, amely nagyban hozzájárul a 400-as maxirobogó megfelelő agilitásához, mozgékonyságához – a Yamaha sportos teljesítményt és villámgyors előzéseket ígér a városi forgalomban. A 31 és fél lóerő nyilvánvalóan elég is lesz az urbánus körülmények közé. A robogó – megtankolva – több mint két mázsás tömegét, illetve lendületét dupla első tárcsafék emészti fel.


Az új dizájn is a sportosság jegyében született, melynek fontos része a LED-es nappali menetfény elöl, illetve a szintén diódás hátsó lámpa – de említhetnénk a modern műszeregységet is, fedélzeti számítógéppel és fordulatszámmérővel ellátva. A sportosság hevében azért a praktikumról sem feledkeztek meg a mérnökök, az ülés alatti tároló például elnyel két zárt bukósisakot is.

Az X-MAX 400 a jövő hónaptól kapható hazánkban, 1.748.000 forintért. Lesz ABS-szel ellátott kivitel is, ez az év végén várható. Addig is marad a képnézegetés, amit a Yamaha oldalán akár 360 fokos nézetben is megtehetünk. Illetve az alábbi igényes, hangulatos gyári videó is alaposan meghozhatja a kedvünket a városi robogózáshoz az új X-MAX nyergében…

További 2013-as Yamaha újdonságok

Május elejétől jönnek az elérhetőbb árú Neo’s 50 Easy és a BW’s 50 Easy robogók, az egyik legnagyobb idei Yamaha-durranás, az FJR1300A túragép pedig már kapható is. Az elektronikusan állítható futóművel és kézzel kapcsolható váltóval rendelkező AS kivitel júliusra érkezik. 

De vissza a robogókhoz: a cikkünkben is szereplő 400-as kistesói, az XMAX 125 és 250 idén látványos MOMODesign kivitelben is elérhető. 

somodi

A nagy testvér háza táján pedig, a tavaly bemutatott új 530-as TMAX idén egy egyedi változatban is kapható, ez a TMAX Black Max. Végül, de nem utolsó sorban, az FZ8 modellcsalád idén állítható első futóművel került piacra.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Siren7 vadrisztó

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

KTM

Trending