Connect with us
Suzuki
just1 mx

Blog

Yamaha X-Max 250 és a csomagszállítás

Az úgy kezdődött, hogy elszaladtam a boltba…

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Az úgy kezdődött, hogy elszaladtam a boltba…

Majd a feleségem rám telefonált, hogy még ezt is, meg azt is hozzak. Hiába mondom én neki, hogy „de Drágám, motorral vagyok“. Ő meg erre: „Nem baj, akkor is kell ez…, meg az…“. Ha kell, akkor kell.

Addig-addig vásárolgattam, amíg megtelt a bevásárlókocsi cuccal. Nagyjából tisztában voltam a csomagtartó méreteivel, viszont ekkora mennyiségű áru fuvarozására eddig csak autóval vállalkoztam volna. Szerencsére nincs messze a bolt, viszont ha van egy ilyen nagyrobogója az embernek, akkor majdnem mindent meg tud vele oldani, akár 50-100 kilométeres körzetben is.

BenZso és az X-Max
(Készítette: az Instarfilms)

A kisfilmet az Instarfilms csapata készítette, az RTL Klub Autómánia című műsorába. Kicsit had dicsekedjek, a műsor motoros részét, szerkesztőségünk készíti. A következő adások egyikében, ez a Yamaha teszt is szerepelni fog, természetesen szöveges verzióban, a jól megszokott műsorvezető párossal: Tóth Zolival és Gyulai Balázzsal.

Egyébként 3000 km-nél jár most a tartósteszt Yamahánk kilométerszámlálója, és eddig minden meghibásodás nélkül gyűrtük bele a kilométereket. Fölkerült rá egy sport plexi a gyári kínálatból, így már nem a vezető szemébe tereli a menetszelet, hanem sokkal lejjebb. Ezzel megoldódott a nyári klíma beszerelése is. :) Fogyasztása továbbra is 4,5 liter stabilan, a gumikopás alig mérhető. Ez a Continental gumi hatalmas barázdáinak is köszönhető. Mellette még rengeteg tesztmotor van a szerkesztőségünknél és messze ez a legkényelmesebb. Ha lehet, akkor én mindenhová ezzel megyek, ezért is van benne havonta 1000 km.

Ez egy igazi közlekedési eszköz, ami ha fúj a szél, vagy esik az eső, akkor is hibátlanul teszi a dolgát. A-ból B-be fuvaroz és még esztétikailag is hozzá tesz a közlekedés élményéhez, pont mint modellünk, Noémi a cikkhez.

Ami viszont még továbbra sem tetszik rajta, az a hidegen rángató motor és a fék. Utóbbin még próbálunk javítani fékbetétek cseréjével, mert a nyomáspontja az elég határozott, viszont nem elég „harapós“ a gyári betét.
Nemsokára beszámolunk róla, hogy melyik illik a legjobban hozzá.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending