Connect with us
just1 mx
Suzuki

Tesztek

Yamaha White Max teszt

Már tíz éve piacon a Yamaha egyik legjobb motorja

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Már tíz éves a Yamaha egyik legjobb motorja

Nem véletlenül élte meg a tinédzserkort a T-Max, hiszen olyan komoly piacok nagyrobogó eladási statisztikáit vezeti a világon, mint például Olaszország.

Most a tizedik ”ÉVFOLYAM” tartalmilag nem sokat változott, hiszen már így is elég jó a gép, hanem inkább egy különleges fényezést kapott. A műszefal háttérvilágítása is ehhez a színhez igazodik, ezen a modellen fehér színű háttérvilágítással találkozhatunk, ha sötétben motorozunk. A fejidom elején pedig egy White Max felirat biztosít róla, hogy ez egy különleges példány.


A műszerfalra még elfért volna egy fogyasztásmérő is


Extrák nélkül is jó, de a gyári extrákkal még jobb a nem gyáriakról meg már nem is beszélünk, inkább megpróbálunk készíteni egyet a jövőben

Szinte egy az egyben “kopizhatnám” a régi, 2008-as tesztünk szövegét ide, ha azóta a több mint száz általam kipróbált motorról alkotott véleményem nem azt sugallná, hogy nincs ennél a T-Max-nál jobb motor a földkerekségen! Az a baj, hogy minél többet motorozom vele, annál inkább ez az érzésem, hogy nem is kell ennél jobb motor közlekedni és élvezkedni. És ez az érzés kezd eluralkodni rajtam, alább a bizonyító kép.

Az egyetlen tartalmi különbség a régi teszthez képest, hogy a White Max-en már ABS is van, ami egyre nagyobb igény ebben a kategóriában is. Ezzel két legyet ütöttek egy csapásra, hiszen a blokkolásgátló nem abból a darálós féléből való, hanem a jobbik, érezhetetlen fajtából, ami megkönnyíti a motorozást.
Sőt, az előző tesztben kifogásolt ronda távtartó is eltűnt a hátsó kerék és a lengővilla közül, az ABS jeladójának köszönhetően.


Városnézésre is hibátlan

Ezért nem is szaporítanám tovább a szót, inkább motorozok még a géppel szép helyeken. Gyönyörködjetek a képekben, amiket az Áll az alku című TV műsor jégkirálynőjével, M. Évivel készítettünk, aki a szépet még szebbé hivatott varázsolni az oldalunkon. Az egész sorozatért kattintsatok a Multimédia menüpontunkba.


Ha Évit szeretnétek fotózni, meg kell keressétek az “ügynökét” Erdélyi Dalmát. Nekünk sikerült :)

Évi és a White Max

Ha rám hallgattok, és ha egy mindennapos használatra alkalmas, kényelmes motort szeretnétek, akkor a Yamaha T-Max-ot mindenképpen vegyétek számításba.
Tudom, hogy csillagászati ára van, de ami igazán jó, az sosem volt olcsó és ebben az esetben a befektetés tutira megtérül – ha máshogy nem is, de mindenképpen vigyor ül az arcodra, ha ezzel motorozol…

T-Maxosok figyelem!!!

Jelenlegi és leendő T-Max tulajdonos Olvasóink jelentkezését várjuk egy TesztMotor T-Max klub alapítása okán! Írjatok nekünk a t-max@tesztmotor.hu címre és szervezzünk közös T-Max túrákat, felkutatjuk a T-Maxhoz kapható extrákat, tuningokat, amikre elintézünk egy kis kedvezményt is.
Készítünk egy oldalt is a klubnak, amit egyelőre a tmax.tesztmotor.hu címen lehet elérni.

Galéria:

Imádom!!!


Alulnézetből is rendben van, akárcsak Évi


Ugye mennyivel esztétikusabb, ha egy szép lány pózol a motorok mellett?!

A Motorparts ajánlata a T-Max-hoz: B-BOX

 A Motorparts Motorosbolt megkezdte a “B-BOX” nevű univerzális hátsó dobozok forgalmazását. A dobozok 28l és 48l-es űrtartalommal kaphatóak.


A 48 literes dobozban két darab zárt sisak is elfér!


A 28 literes dobozban is elfér egy zárt sisak. Univerzális felszerelő talppal rendelkeznek, mindkettő zárható és fényvisszaverős. A 28 literes 12.990Ft, a 48 literes pedig 24.990Ft-ba kerül.

Motorparts Motorosbolt

Cím: 1096 Budapest, Soroksári út 16/D
Nyitvatartás: Hétfő, Szerda, Péntek: 10.00-18.00h
                         Kedd,Csütörtök : 10.00-19.00h
                         Szombat: 10.00-13.00h
Telefon: 06 1 878 08 06
Infoline: +36 20 9 745 837
Info@motorparts.hu
www.motorparts.hu
www.ls2.hu
Skype: motorparts.shop
ETL, élő segítségnyújtás a www.motorparts.hu oldalról!

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending