Csatlakozz hozzánk

Műhely

Épülőben egy újabb ikonikus Yamaha

A Wrenchmonkees és a KEDO cégek közösen építenek egy egyedi SR400-ast a milánói kiállításra – mivel idén ünnepli 35. születésnapját a modell a japán piacon

Közzétéve

ekkor

yamaha sr400
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az évforduló tiszteletére, és az SR400 által a motorátépítés történelmében elfoglalt helyének megünneplésére, Yamaha újra felkérte a dán Wrenchmonkees céget, hogy építsen egy igazán kiemelkedő, egyedi motort, melyet november 5-én, a milánói EICMA motorkiállításon szeretne bemutatni.

Azok után, hogy a korábban épített Yard Built XJR1300 motorral olyan magasra tették a lécet, a Wrenchmonkees összefogott a spéci alkatrészeket gyártói német KEDO céggel, hogy az egyedi építések határait minden eddiginél kijjebb tolják egy SR400-assal. Az ígéretek szerint ez az SR nem csak a Yamaha specialisták számára lesz új mérce, hanem inspiráló lesz megszámlálhatatlan motoros számára, akik egyedivé szeretnék tenni motorjaikat.

Az együttműködés folytatódik majd a Yamaha ‘Yard Built’ koncepciójában is, mivel az építők várhatóan utólagos “csomagokat” fognak létrehozni Yamaha tulajdonosoknak, hogy lehetővé tegyék számukra azon elemek/alkatrészek felhasználását, melyek inspirálták őket. Az SR400 által már létrehozott építési kultúra biztos, hogy nagy keresletet fog generálni azon tulajok köréből, akik szeretnék egyéniségüket motorjaikkal is kifejezésre juttatni, és ehhez ezt az ikonikus Yamahát használnák, mint kiindulási pont.

Elöljáróban íme néhány példa a Wrenchmonkees által épített Yamaha motorokról:

Comments

comments

Trending