Csatlakozz hozzánk
LOTUS TALMA

Műhely

Épülőben egy újabb ikonikus Yamaha

A Wrenchmonkees és a KEDO cégek közösen építenek egy egyedi SR400-ast a milánói kiállításra – mivel idén ünnepli 35. születésnapját a modell a japán piacon

Közzétéve

ekkor

yamaha sr400
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Az évforduló tiszteletére, és az SR400 által a motorátépítés történelmében elfoglalt helyének megünneplésére, Yamaha újra felkérte a dán Wrenchmonkees céget, hogy építsen egy igazán kiemelkedő, egyedi motort, melyet november 5-én, a milánói EICMA motorkiállításon szeretne bemutatni.

Azok után, hogy a korábban épített Yard Built XJR1300 motorral olyan magasra tették a lécet, a Wrenchmonkees összefogott a spéci alkatrészeket gyártói német KEDO céggel, hogy az egyedi építések határait minden eddiginél kijjebb tolják egy SR400-assal. Az ígéretek szerint ez az SR nem csak a Yamaha specialisták számára lesz új mérce, hanem inspiráló lesz megszámlálhatatlan motoros számára, akik egyedivé szeretnék tenni motorjaikat.

Az együttműködés folytatódik majd a Yamaha ‘Yard Built’ koncepciójában is, mivel az építők várhatóan utólagos “csomagokat” fognak létrehozni Yamaha tulajdonosoknak, hogy lehetővé tegyék számukra azon elemek/alkatrészek felhasználását, melyek inspirálták őket. Az SR400 által már létrehozott építési kultúra biztos, hogy nagy keresletet fog generálni azon tulajok köréből, akik szeretnék egyéniségüket motorjaikkal is kifejezésre juttatni, és ehhez ezt az ikonikus Yamahát használnák, mint kiindulási pont.

Elöljáróban íme néhány példa a Wrenchmonkees által épített Yamaha motorokról:

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending