Csatlakozz hozzánk

Hírek

Yamaha R1 Rossi színeiben

Replika fényezés a 2010-es modellévre, a technika nem változik. Csak 2,7 millió Ft!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A Yamaha amerikai részlege bemutatta a 2010-es évre szánt R1-eseket. Fiatal modellről lévén szó a technika nem változik, csak a színek.

Nem újdonság, hogy az Egyesült Államokban más fényezésekkel árulják a motorokat, mint nálunk, Európában, de ha most is ez lesz a helyzet, nagyon mérgesek leszünk. Egészen pontosan egy konkrét típus és festés láttán kezdtünk erősen irigykedni, a neve: Yamaha YZF-R1 LE. Az Aprilia GP-motorjaival ellentétben a két betű nem a félgyári technikára utal, hanem arra, hogy korlátozott példányszámú (Limited Edition) modellről van szó.

A 2010 januárjától kapható gép Valentino Rossi idei M1-esének színeiben pompázik, és szerintünk nagyon jól néz ki. Amerikában 1210 dollárral, azaz nagyjából 220 ezer forinttal kerül majd többe, mintha valamelyik alapfényezést választanánk – teljesen elfogadható ár azért, hogy egy kicsit Doktornak érezzük magunkat. Az viszont elfogadhatatlan, de legalábbis nehezen emészthető, hogy a nagy vízen túl már röhejes 2,7 millió forintért (14 500 dollárért) haza lehet vinni ezt a szépséget, miközben itthon az alapváltozatért is 4,6 milliót kérnek.

Azért az USA-ban sem tökéletes minden, a gyönyörű, sárga fényezést levették a palettáról, a GP-s dukkó mellett egyszerű fehérben, kékben és feketében lesz kapható a 2010-es R1. Ráadásul a jenkik jobban örültek volna egy Ben Spies replikának…

Galéria: a 2010-es (amerikai) Yamaha R1

{kl_php}include(“dealer/yamaha.php”);{/kl_php}

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending