Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Yamaha okostelefonra: MT-09 app

Ha már mindenre, de tényleg mindenre van applikáció a telefonodban, akkor miért ne lehetne közöttük a kedvenc motorod is a mobilodon? Már ha a hangvillás sorhármas a kedvenced

Közzétéve

ekkor

yamaha app
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A napjainkban oly divatos (és sokszor hasznos) mobilalkalmazásoknak hála, egy új applikáció segítségével mindenhová magaddal viheted Yamaha MT-09-esedet – köszönhetően egy egyedi, kiterjesztett ún. “valóság programnak”.

Az “MT-app” segítségével a teljes (jól felépített imidzsű – a szerk.) MT-világot magaddal viheted az okostelefonodon vagy táblagépeden. Pontosabban csak a háromhengeres 09-esét, de nincs kizárva, hogy hamarosan frissítésekkel jelentkeznek: gondolunk itt a 07-esre (teszt), vagy éppen az ősszel forgalomba kerülő új125-ösre (videó).


Hogy miről is van szó, “mit tud” ez az alkalmazás? A kis program néhány videót tartalmaz, “hogy az MT-09 életre keljen a kezedben”, de egy teljesen interaktív 3D modell is kiegészíti az élményt. A Yamaha barátoknak ajánlott, az MT-fanoknak pedig kötelező letölteni, amit ITT tehetnek meg, ahol bővebb infót is találnak (Google Play és App Store).

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending