Csatlakozz hozzánk

Hírek

Yamaha okostelefonra: MT-09 app

Ha már mindenre, de tényleg mindenre van applikáció a telefonodban, akkor miért ne lehetne közöttük a kedvenc motorod is a mobilodon? Már ha a hangvillás sorhármas a kedvenced

Közzétéve

ekkor

yamaha app
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A napjainkban oly divatos (és sokszor hasznos) mobilalkalmazásoknak hála, egy új applikáció segítségével mindenhová magaddal viheted Yamaha MT-09-esedet – köszönhetően egy egyedi, kiterjesztett ún. “valóság programnak”.

Az “MT-app” segítségével a teljes (jól felépített imidzsű – a szerk.) MT-világot magaddal viheted az okostelefonodon vagy táblagépeden. Pontosabban csak a háromhengeres 09-esét, de nincs kizárva, hogy hamarosan frissítésekkel jelentkeznek: gondolunk itt a 07-esre (teszt), vagy éppen az ősszel forgalomba kerülő új125-ösre (videó).


Hogy miről is van szó, “mit tud” ez az alkalmazás? A kis program néhány videót tartalmaz, “hogy az MT-09 életre keljen a kezedben”, de egy teljesen interaktív 3D modell is kiegészíti az élményt. A Yamaha barátoknak ajánlott, az MT-fanoknak pedig kötelező letölteni, amit ITT tehetnek meg, ahol bővebb infót is találnak (Google Play és App Store).

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending