Csatlakozz hozzánk

Hírek

Yamaha: megújult robogók 2010-re

Fehér fényezésű TMAX és 125-ös BW’s érkezik.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Yamaha TMAX új fényezéssel, a BW’s 125-ös blokkal vág neki 2010-nek.

A TMAX család új tagja a TMAX White Max: a sajtóanyag szerint ez egy speciális kiadás, amellyel a modell születésének tizedik évfordulóját ünnepli a gyár. A rideg, marketingmaszlag nélküli valóság azonban az, hogy egyszerűen egy fehérre – bocsánat, versenyfehérre – festett változattal van dolgunk, amelyet kétszínű nyereg, ezüstre és feketére eloxált fémalkatrészek, bronzszínű műanyagbetétek és polírozott szélű felnik hivatottak különlegessé tenni.

A másik újdonság, hogy a mókás BW’s robogó ezentúl kapható lesz 125 cm3-es, négyütemű blokkal is. Az egyhengeres, léghűtéses egység befecskendezőt kapott, legnagyobb teljesítménye 9,1 lóerő 7500-nál, nyomatékmaximuma 9,6 Nm 1500 fordulattal lejjebb. A blokk-lengőkar egység mozgatásáról egy helyett két rugóstag gondoskodik, a kerekek 12 colosak, a gumik durva, de terepesnek nem nevezhető mintázatot kaptak. A tengelytáv 1172 mm-ről 1290 mm-re nőtt, súly tekintetében pedig még jelentősebb a gyarapodás, a gép teli tankkal 121 kg-ot nyom a mérlegen (a kétütemű, 50-es BW’s 12inch 82 kg-os). A Yamaha szerint a BW’s a hízás ellenére is fürge, könnyen kezelhető jószág maradt, a manőverezést széles kormány is segíti.

A 125-ös változat megőrizte a modell jellegzetes formai jegyeit, ugyanakkor könnyen felismerhető az egymás alatt elhelyezett fényszórókról és a közszemlére tett vaskos vázról. A sajtóanyag szerint a nyereg két személynek is kényelmes férőhelyet biztosít (kérdés: mihez képest?), az ülés alatti tárolóban pedig egy zárt bukósisak is elfér.

A fehér fényezésű TMAX valószínűleg nálunk is kapható lesz, a BW’s forgalmazása kérdéses
– az 50-es változatot idén nem árusította a Yamaha Motor Hungária.

Galéria: Yamaha TMAX White Max és BW’s 125

{kl_php}include(“dealer/yamaha.php”);{/kl_php}

Comments

comments

Trending