Csatlakozz hozzánk

Hírek

Yamaha FJR 1300 2016: fontos újítások

A Yamaha népszerű túragőzösén ott változtattak, ahol már időszerű volt – videóval

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Yamaha már egy ideje akciósan adja az FJR-t – ez volt az első jele annak, hogy valami készül a háttérben. Zárójelben jegyezve meg, hogy érdekes, hogy nem a milánói premieren mutatták be. A minőségi túramotor végre hatsebességes váltót kapott, csökkentve ezzel az utazó-fordulatot, és javítva a gyorsulást (amivel eddig sem volt bajuk a túrázóknak).

Ugyanilyen időszerű beavatkozás – a már az előző ráncfelvarrás alkalmával sem frissített – hátsó lámpa LED-esre cserélése, azonban nem csak a zárófény, hanem az első világítótest is diódás lett. Ráadásul megspékelve egy széria kanyarfényszóróval, mert a LED-es világítás jellemzője az éles határ a kivilágított terület és a sötétség között (nem szórja szét kellőképp a fényt).

Az FJR továbbra is ugyanabban a három kivitelben kapható, mint eddig: a hagyományos első villás A, a fordított teleszkópos és elektronikusan állítható futóműves AE (mostantól mindkettő széria csúszókuplunggal), illetve a félatuomata (robot)váltós (kuplungkar nélküli) AS. Mindegyikük átrajzolt, csinosabb idomokkal és átdolgozott műszerfallal várja a vásárlókat.


– az előző generáció tesztjét (A és AS) ITT olvashatod

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending