Csatlakozz hozzánk

Hírek

A Yamaha leleplezte az MT-03 frissített, 2020-as változatát

Túl nagy változtatásokra persze azért nem kell számítani, valamint a hírnek inkább a tengerentúlon lehet örülni, hiszen ott még csak most mutatkozik be a Yamaha ezen modellje

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az USA-ban eddig csak a Yamaha YZF-R3 volt kapható ezzel az erőforrással jövőre viszont ott is elérhető lesz az MT-03.

Nekünk ez azért jó hír, mert egyúttal kicsit fel is frissítették a motort a kékeknél. A blokk maradt ugyanaz a 321 köbcentis, 42 lóerős sorkettes, viszont a 37 mm-es fordított KYB villa már új és az aszimmetrikus hátsó lengővilla forgáspontja is közelebb költözött a motor középpontjához.

A dizájnt is morcosabbra vették, legalábbis az első fényszórók szigorúbban néznek mind eddig, átgyurmázták a benzintankot, valamint az új motor kapott pár légbeömlőt is, hogy még véletlenül se lehessen összetéveszteni a korábbi kiadásával, vagy a nagyobb testvéreivel. Ami egyébként a laikusoknak nem is olyan nehéz, hiszen a 300-as modell hűen követi az MT széria által képviselt morcos és vagány, streetfighter-szerű irányvonalat.

Új még az LCD kijelző ami sajnos nem színes, hanem fehér alapon feketével rajzolja ki az értékeket, az ABS fékrendszer pedig a szériafelszereltség részét képezi. Három gyári színben lesz megvásárolható az új MT-03 modell, amelyek az Ice Fluo, Icon Blue és Midnight Black fantázianevet kapták. 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending