Csatlakozz hozzánk

Akciók

Xtra csütörtök a SHOX-ban, Extrém Hétvége Kunmadarason

Ma tovább tart nyitva a SHOX, de szombaton zárva – akkor úgyis Kunmadár van

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Forrás: SHOX

Mire végzel a munkahelyeden, az összes motoros bolt bezár? Szabadságot kell kivenned, hogy el tudj menni vásárolni? Akkor ez lesz a Te napod!

Most végre estig válogathatsz, ugyanis a Shox Motoros Áruház – az ünnepre való tekintettel – augusztus 19-én, csütörtökön 18 óra helyett 20 óráig tart nyitva. Természetesen ebben az időpontban is a meghirdetett Outlet Hetek árain vásárolhatsz!

Augusztus 21-én, szombaton zárva tartunk, de nem is lenne értelme kinyitni, hiszen minden valamirevaló motoros Kunmadarason lesz, a Shox Extrém Hétvégén. A fergeteges, mindent átölelő kétkerekű és négykerekű gyorsulást és streetfighterkedést csak Kunmadarason láthatod! Versenyzőknek meglepetés, hogy ismét ragacsos pálya lesz, így lehet újra döntögetni a csúcsokat! Mindenkit vár a szezonzáró Kunmadár őrület, éjszakai tűzijátékshow-val, koncertekkel, végsebesség méréssel, igazi gyorsulás-és fighter hangulattal! Újdonság, hogy az idei Extrém Hétvégén az új autós őrület, a drift is komoly szerepet kap, valamint Kunmadarason még láthatod az Amerikában már betiltott Halálgömböt: a gömbben köröző motorosok 6-8G-s terhelésnek vannak kitéve. A szervezők családbarát programokkal is kedveskednek a látogatóknak, a gyerekeket játszóház várja arcfestéssel, ráadásul a belépő 14 év alatt ingyenes! Kelet-Közép-Európa egyetlen Drag Arénája, a Hungarian Drag Aréna, vagyis Kunmadár mindenkit hazavár!

A kunmadarasi SHOX Extrém Hétvége részletes programjáért kattints ide!


Az akció részleteiért kattints ide!


SHOX Extrém Hétvége Kunmadaras- kihagyhatatlan!

SHOX MOTOROS ÁRUHÁZ

Cím:
Budapest, 1033 Szentendrei út 89-93
Ruházat: (06/1) 439-0554, Bukósisak: (06/1) 453-0219,
Műszaki: (06/1) 439-0555
info@shox.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
www.shox.hu

Nyitvatartás:

h-p: 10-18h (a mai napon 20 óráig!)
sz: 10-14h (most szombaton zárva)

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Siren7 vadrisztó

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

KTM

Trending