Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Tesztgyőztes sportsisak: X-lite X-802RR

A brit RiDE Magazine legutóbbi számában megjelent átfogó sportsisak tesztjének győztese a szuperkönnyű X-lite X-802RR lett – bemutatjuk, miért

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Igazi versenytechnikára vágysz, amely egyenesen a GP-pályákról érkezett az utcára? Az X-lite professzionális versenysisakja, az X-802RR pontosan ezt nyújtja. Az új modell annak a fejvédőnek a közvetlen leszármazottja, amelyet a MotoGP 2012-es világbajnoka, Jorge Lorenzo, és harmadik helyezettje, Casey Stoner, valamint a Superbike vb-t harmadik helyen záró Marco Melandri és a negyedik helyezett Carlos Checa is viselt.

A kompozit héjjal készülő X-802RR többek között Pinlock párásodásgátlót, dupla D gyűrűs csatot és ún. Carbon Fitting bélést kapott. Ez utóbbi egy forradalmi újítás a bukósisakok világában: az aktív karbonszálak jelenlétének köszönhetően az innovatív bélés minden körülmények között kiváló teljesítményt és kézzel fogható előnyöket biztosít. A bélést széles körű tesztelési eljárásnak vetették alá a versenypályákon is, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el.

Az anyag 100%-ban természetes és bakteriosztatikus (bőrbarát és véd a szennyezőanyagoktól) az aktív karbon pedig lélegző, hőszabályozó anyag, amely elősegíti az izzadtság elvezetését és segít a hőmérséklet állandó szinten tartani.

A könnyű és szellős modell hat különböző méretben kapható, amelyekhez három különböző nagyságú külső héj tartozik (XS/S, M/L, XL/XXL). Az X-802RR számos replika fényezéssel (Jorge Lorenzo, Casey Stoner, Carlos Checa, Marco Melandri, Ayrton Badovini, Fred Merkel, Fabrizio Pirovano), 16 dekorfényezéssel és egyszínű változatokban is kapható; az ára: 138.500 forinttól.

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending