Csatlakozz hozzánk

Blog

X-MAX tartósteszt Májusi riport

Kényelem és az 1000-es szervíz.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

A hátsó ülés kényelmét teszteltük modellünkkel, Noémivel, aki el volt ragadtatva annak kényelmétől. Dénes meg mástól volt elragadtatva :). Miközben elértük az 1000 megtett kilométert, annak rendje és módja szerint felvillant a műszerfalon az ezres szervízre figyelmeztető OIL CHANGE nevezetű ikon.

Ezt a távot tartóteszt X-MAX-ünk gond nélkül teljesítette. Ez alatt 45 liter benzint fogyasztott el, ami bonyolult matematikai számítás elvégézése után kiadja a4,5 literes átlagfogyasztást 100 kilométerenként. Legutóbb például 270 kilométert mentünk egy tankkal a városban.

A szervízben mindössze egy dolgot kértem, hogy nézzenek meg. Ha hidegen indítjuk el, akkor elég erős rázkódás mellett képes csak munkába állni, ami elég zavaró.

És ha minden igaz, kapunk hozzá egy gyári extraként rendelhető sportplexit is. Ezt azért kértem, mert nyitott sisakplexivel pont a szemembe jött az összes menetszél és bogár. A másik oka pedig, hogy jön a nyár és nekem jól esik, ha a városban van egy kis menetszél, ami hűt. Ha elhoztuk a Budaörsi úti szervízből, ezt is megmutatjuk.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending