Csatlakozz hozzánk

Akciók

X-lite X-702: 2011 novemberétől

Újdonság az EuroMotorban: új generációs, zárt sporttúra sisak kompozit héjjal

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Az X-702 az X-lite új fejlesztésű, zárt sporttúra bukósisakja, amely a versenysisakok és a professzionális túrasisakok legjobb tulajdonságait egyesíti.

Az X-lite a világbajnoki versenypályákon felhalmozott tapasztalatokat is felhasználta az X-702 tervezése során; a végeredmény egy olyan modell lett, amely funkcióját és megjelenését tekintve is megfelel a legigényesebb túramotorosok elvárásainak is.

Az X-702 a lehető legmagasabb fokú kényelmet biztosítja viselőjének: hat különböző méretben kapható, amelyekhez négy különböző nagyságú külső kompozit héj tartozik (XSS, M, L, XL-XXL). A négy különböző héjméretnek köszönhetően az X-702 súlya és térfogata a lehetséges minimumon marad, illetve arányban áll viselője testméretével. Az új modell természetesen megfelel az UN/ECE 22-05 szabványnak. Az olasz mérnökök új, innovatív szellőzőrendszerrel látták el az X-702-t. A TVS (Touring Ventilation System, azaz Túra Szellőzőrendszer) minden esetben ideális körülményeket biztosít a sisak belsejében.

Az állrész közepén elhelyezett szellőzőnyílások közül az egyik a plexi belső felületére irányítja a friss levegőt, a másik pedig a viselő szájához. Az állrész két oldalán található nyílások kettős funkcióval rendelkeznek: nyitott állásban még hatékonyabbá teszik az állrész szellőzését, zárt állásban pedig segítik az elhasznált és meleg levegő elvezetését a sisak alsó részéből. Az X-702 a plexi felett és a homlokrésznél is rendelkezik egy-egy szellőzőnyílással, amelyek a sisak belsejében húzódó szellőzőcsatornákkal és a tarkórészen található kivezetőnyílásokkal együtt folyamatos levegőáramlást biztosítanak a sisak belsejében.


Új fejlesztésű szellőzőrendszer az X-702-ben: Touring Ventilation System

Az X-702-t különlegesen kényelmes, lélegző, teljes egészében kivehető és mosható, antibakteriális béléssel (Unitherm Light Racing Comfort) látták el. A bélésen elhelyezett fényvisszaverő betétek sötétben javítják a láthatóságot és ezáltal az aktív biztonságot. Az X-702 plexije vízszintesen és függőlegesen is nagy látóteret biztosít, ami szintén növeli az aktív biztonságot és javítja a komfortot. A plexi egyszerűen és gyorsan le- és felszerelhető, a művelethez természetesen nincs szükség szerszámokra. Az X-702 csatja dupla D gyűrűs kivitelű.


Minden igényt kielégítő belső bélés és Nolan-féle gyári kommunikációs rendszer előkészítés

Az X-702-höz alapfelszerelésként jár a Pinlock®-rendszerű, szilikonos NFRS (Nolan Fog Resistant System) párásodásgátló. Szintén az alapfelszereltség része az egyszerűen kezelhető, pára- és karcmentes bevonattal ellátott beépített napellenző (VPS), a bogárháló, valamint az előkészítés a gyári N-Com X-Series kommunikációs rendszer beépítéséhez.

A teljes egészében Olaszországban készülő újdonság négy alapfényezéssel és öt dekorfényezés összesen tíz változatával lesz kapható, várhatóan 2011 novemberétől. Az X-lite X-702 ára fényezéstől függően 109.000 és 129.000 forint között lesz.


Alapfelszereltség a párásodásgátló és a beépített napszemüveg, a tarkórészen “légkiömlők” segítik a szellőzést

További információ:

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30 , +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu


Teljes egészében Olaszországban készül, amire láthatóan büszke is a gyártó

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending