Csatlakozz hozzánk

Hírek

WSSP: Talma tovább tesztel

WSSP: Talmácsi már tavaly év végén spanyolhonban készült – most Almeria jön, majd Jerez, újra

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Talma ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta a felkészülést a Supersport vb-re…

Talmácsi Gábor már az előző év végén, közvetlenül Karácsony után megkezdte felkészülését a 2013-as világbajnoki szezonra. A MAMI (Magyar Motorkerékpár Szakközépiskola és Szakiskola) három tanárával – akik a szerelői háttércsapatot biztosították számára – Spanyolországba utazott, és a jerezi pályán hét nap alatt 1200 kilométert motorozott.

A tréningezés jól sikerült, melynek során rendelkezésére állt a vb-s supersport Hondája motorja és a CBR600RR stock edzőmotorja is. Talmácsiék legközelebb – holnaptól – Almeriában tesztelnek (január 17-én és 18-án), majd a jövő héten visszatérnek Jerezbe, ahol 22-e és 23-a között folyik majd ismét a munka.

“Lehetőségem nyílt arra, hogy minden eddiginél korábban megkezdjem a munkát a soron következő világbajnoki szezon előtt, ezért megkértem a MAMI iskola mérnökeit, hogy segítsék a motoros felkészülésemet. December 28-31, majd január 3-5 között a jerezi pályán teszteltünk. Rengeteg kört motoroztam, sok tapasztalatot gyűjtöttünk, és az edzések folyamán jó köridőket értem el. A megtett kilométerek formába hoztak és magabiztossá tettek, így felkészülten várom a folytatást, ahol már a világbajnoki csapatom, a Prorace Team szolgáltatja a hátteret”
– nyilatkozta Talma.


“A megtett kilométerek formába hoztak és magabiztossá tettek”


A MAMI suli csapata segítette Talmát – az eddig sikeres – felkészülés során

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending