Csatlakozz hozzánk
KTM

Akciók

Wilbers újdonság a Thunderbird-höz

A német Wilbers futóműspecialista cég egy újabb Triumph csillapítóit vette kezelésbe, a Thunderbird-ét

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A német Wilbers futóműspecialista cég egy újabb Triumph csillapítóit vette kezelésbe, a Thunderbird-ét

Ez a cirkáló kíválóan alkalmas országúti vagy szerpentínen való motorozáshoz, így biztosan szükség lesz hozzá a tökéletes futóműre a nagyobb stabilitás, komfort érdekében. Ehez a modellhez is a már évek óta bevált nagy 46mm-s dupla teleszkópját vette elő a Németországi Nordhornban székelő gyár, ami a kíváló működés mellé tökéletes megjelenését is kölcsönöz a Thunderbird-nek.

A Wilbers futómű hosszabb löketet és tökéletes úttartást ad mellőzve minden féle bizonytalanságot, még nagy terhelés mellett is! A 23 fokozatban állítható húzó csillapítású 640-s típúsú teleszkóp rendelhető “black-” illetve “blue-line” kivitelben. Ezen kívül az egy éve piacra dobott Eco-line változatban, ami belülről megyegyezik a 640-s típussal, azonban itt “csak” a rugóelőfeszítés állítható fokozatmentesen.

Természetesen a Wilbersnél nem hagyták érintetlenül az első teleszkópot sem, így a gyári lineális rugók helyére egy pár progresszív rugó került megváltoztattott olajszinttel és más olaj viszkozitással. Ennek a három dolognak a “keveréke” adja azt az érzést mintha egy másik motoron ülnénk! Stabilabb kormány, kevésbé összeülő, nem felütő első telók és sokkal pontosabb ívtartás még gyors kanyarokban is! Minden termék a Német TÜV jóváhagyásával készül, és ezen kívül a hátsó telóra 5 év a garancia, míg az első rugókra 29 év a szavatosság!!!

Árak:

Eco-Line: 189.900 Ft
640 TS Black- vagy Blue-line: 249.000 Ft
Progresszív rugó szett (2 liter olaj szükséges!): 42.000 Ft

További információk a termékek és más típusok iránt:

X-BIKE

cím: 1161. Budapest, Csömöri u. 157.
tel.: 1/ 405-6653
web: www.x-bike.hu
web: www.wilbers.de

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending