Csatlakozz hozzánk

Akciók

Wilbers már a Harley V-Rod-hoz is

Aranyos lábakat a Rod-odnak!

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A többszörös teszt győztes német Wilbers cég egy új piaci szegmensbe lépett amikor
2008 év végén Harley-Davidson motorkhoz kezdett villarugó szetteket és hátsó teleszkópokat gyártani! Az első motor a H-D Night Rod Speciál amihez természetesen egy színben is passzoló hátsó teleszkópot készítettek. A teszkópok minden irányban 22 klikkel állíthatóak és állítható a rugó előfeszítés is! A telók kompletten a 7075-ös mínőségű repülőgépeknél használt aluból készülnek és olyan feketére vannak eloxálva mint az éjszaka!

 
Az ülés pozíció magassága? Pontosan megegyezik az eredetivel!
A komfort? 100%-ban jobb az eredetinél!

 

A Wilbers “Night-Line” két féle típusban érhető el, az egyik egy külön gáztatállyal rendelkezik (TS 642), a másiknál a gáztatály a teleszkóp belsejében (TS 640) foglal helyet. Ezek a telók is személyre, súlyra készített egyedi beállítással rendelkeznek, mint minden Wilbers rugóstag!
A TS 640-es típus ára 263.000.-ft míg a TS 642-es ára 465.000.-ft. A hátsó telók mellett elkészültek az első telókba való progresszív villarugókkal is aminek ára spec villaolajjal 40.000.-ft (2 liter olaj szükséges!).
Mint minden Wilbers termék ezek is megkapták a német ABE minősítést, ezzel is garantálva a tökéletes minőséget, de ha valakinek ez nem lenne elég a telókhoz 5 év garancia is jár!

 
Ha még több információra van szükséged kérlek érdeklődj a Wilbers termékek kizárólagos hazai forgalmazójánál az X-Bike budapesti boltjában!

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending