Csatlakozz hozzánk

Akciók

VR46.it – a Doctor Shop

A Rossi rajongók hivatalos webshopja, minden, ami Nap-Hold, vagy 46-os

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Nálunk, itt a TesztMotornál különösen szimpatikus a Rossi-féle rikító sárga, így az olasz zseni dizájnjával ellátott cuccok is rendszeresen megdobogtatják a szívünket. Vale új, hivatalos webshopjának oldalán mindezeket egy helyen megtalálod.

Valentino Rossi imidzsét megtestesítő rikító színek és egyedi motívumok üde és vidám színfoltjai az (él-)motorsport amúgy kissé rideg és professzionális közegének. A Doktor ruházata és viselkedése százezrek arcára csal mosolyt vasárnaponként, és akkor a motorozása okozta élvezetről még szó sem esett. Bár nem a ruha teszi az embert, így valószínű, hogy Rossi-cuccokban sem érsz hamarabb körbe a Ringen, viszont a szád Neked is a füledig ér bennük – már megéri, hiszen a nevetés a legjobb gyógyszer, nemde, Doktor Úr?

Az elismerő pillantásokról nem is beszélve, amiket sorra be fogsz gyűjteni, ha valami motoros rendezvényen jelensz meg ezekben a hacukákban. A VR46 szerkók abszolút egyediek, kinézetük és mondanivalójuk, mögöttes jelentésük szempontjából is: motorozás, motogp, vidámság, nyár, tréfa, móka és napsütés – no meg nem mellékesen 9 VB-cím és több, mint 4000 világbajnoki pont… Ha mindez Téged is felspannol, látogass el a vr46.it oldalra, amely Rossifumi kiegészítőinek és felszereléseinek hivatalos webshopja. Itt aztán megtalálsz mindent, amire valaha ráaggatták Vale jellegzetes motívumait, a Napot, a Holdat, a Doktor figurát, a kultikus 46-os rajtszámot és így tovább. Válogathatsz a pólóktól, pulcsiktól kezdve a baseball-sapikon és a motormodelleken át egészen a matricaszettig. Olyan különlegességeket is találhatsz, mint a Rossi-dizájnú limitált szériás laptop, vagy VR46-os BMX, versenybicikli és mountain-bike.


A rikító sárga és fekete színvilág legalább olyan fontos, mint az ismert motívumok

Be kell vallani, a Doktor úr tehetsége és életvidámsága mellé nagy szükség volt az olasz fenomén grafikáinak tervezője, Aldo Drudi zsenialitására is. Persze Rossi – finoman fogalmazva – kiváló motoros és életvidám, szimpatikus egyéniség, de személyes imázsának varázsához nagyban hozzájárult Drudi mester tehetsége és kreativitása. Kitűnő párost alkotnak, a (motor)sporttörténet egyik legkiemelkedőbb személyes arculatának létrehozói – David Beckham aktuális hajviseletétől eltekintve. Vale Rossi magával ragadó, karizmatikus egyénisége egyedülálló a sport világában, és Aldo Drudinak hála, a megjelenése is az. Ha Te is szeretnél kicsit részese lenni a Rossi-fílingnek, rendelj valamit a széles választékból. Te mit vinnél haza a kínálatból? Nem feltétlenül kell hozzá kölcsönt felvenned, hogy a Nap és a Hold sárga-fekete világában érezhesd magad: már egy kulcstartó is jól mutat a villahídon, de a hasznosabb holmik árai sem súrolják az eget.


Aldo Drudi grafikái viccesek, egyediek – utánozhatatlanok
Aldo Drudi, akinek a dizájnt köszönhetjük

Aldo Drudi, az ipari tervező első motoros munkáját 1980-ban készítette el. Giancarlo Morbidelli bízta meg őt azzal, hogy készítse el a négyhengeres GP 500-as szériában induló járművet, amelyet Valentino Rossi apja, Graciano Rossi vezetett. Drudi a világ leghíresebb motorversenyzőinek, így Marco Luchinellinek, Kevin Schwantznak, Mick Doohannak, Alex Crivillenek, Manuel Poggialinak és Valentino Rossinak is tervezett bukósisakot és ruhát. Már 15 éve a Dainese kollekcióinak tervezője, és 2001 óta a Spidinek is tervez. Ő a megalkotója a Ducati Apparel nevő ruha kollekciójának is, és általában részt vesz GP motorok hivatalos csapatainak, a Honda HRC, a Ducati Corse, a Yamaha és az Aprilia csapatok versenyen használt ruháinak esztétikai megtervezésében, illetve a reklámhoz használt ruhák megalkotásában is. Aldo Drudi motorosokkal történt együttműködése fontos újításokat hozott a ruhák viselés közbeni teljesítményére. Drudi a kitalálója a legkritikusabb helyeken lévő varrások pontos helymeghatározásának, és azok formájának.


Talán a jobb oldalon látható DOT VR46 limitált szériás laptop a kínálat legkívánatosabb darabja

VR46 Official Racing Apparel Online Store:
www.vr46.it

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending