Connect with us

Hírek

Visszatért az MV Agusta Magyarországra

Tetszik az új Brutale? Mostantól itthon is megvásárolhatod! Akár a Hamilton-féle Dragstert is, és persze az MV-paletta bármely modelljét – Ft-árlistával (is) frissítve!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Nem is olyan régen még legalább Pozsonyig kellett mennie annak, aki az MV Agusta exkluzív olasz márka modelljét szerette volna, újonnan. Most lesz bemutatóterem Budapesten, valamint szervíz is a fővárosban és már motorosboltunkban is rendelhető az összes MV Agusta modell.


Idén egyébként egy magyar csapat – a Schmidt Racing – MV Agustával megy majd a Supersport vb-n, SC Project kipufogókkal, méghozzá Nicolas Terol GP125-ös világbajnokkal a nyergében, akihez az európai futamokon Chrobák János is csatlakozik, szintén egy háromhengeres F3-assal.

 Céginfó, rendelés, árlista…

Az 1945-ben alapított MV Agusta a Ferrarihoz hasonló módon a versenymotorok finanszírozása miatt kezdett utcai gépeket is gyártani. Ezeket évtizedeken keresztül a márka pályákon elért sikerei remekül el is adták. Az alapító 1971-es halála után azonban kapitány nélkül maradt a hajó, így a márka elindult lefelé. 1991 és 1999 között a Cagiva birtokolta a céget, majd hosszú és hányatott évek után 2009-ben a Harley Davidson vásárolta meg az MV Agustát. Nem ültek rajta sokáig: nem egészen egy évvel később tovább is adták Claudio Castiglioni vállaltcsoportjának.

Innentől ha lassan is, de elindult felfelé a röppálya, majd a stabil pénzügyi befektetők megjelenésével kötött hosszú távú együttműködés bejelentése után minden nagyon stabil lett. A cég modellpalettája továbbra is több mint vonzó, a motorok formaterve és műszaki bázisa pedig nagyon izgalmas.

 

Már csak egy apró bibi volt: amennyiben valaki Magyarországon egy ilyen különlegességre vágyott – új motorként kívánva beszerezni azt -, belföldön semmi esélye nem volt szert tenni rá.

Ez a helyzet változik meg éppen napjainkban: az MV Agusta budapesti üzletében és a MotoPartsShop webáruházában ugyanis már jófajta hazai fizetőeszközért rendelhetők meg a legendás olasz gépek. De még ez sem minden: a márciusban nyíló új bemutatóüzletben (amelyről természetesen beszámolunk nektek) megtapogatható is lesz az MV Agusta, de minden márkához kötődő ruházati- és biztonsági kiegészítő is.

Értelemszerűen a motorokhoz teljes körű garancia is tartozik ( az euro3-as modellekre 2, az euro4-esekre 3 év), budapesti márkaszervizzel. Végül pedig egy kis hab a tortára: az utolsó szabad Lewis Hamilton nevével fémjelzett Dragster RR is megvásárolható (8M Ft), ha valaki gyorsan lecsap a lehetőségre! Fele ennyiért (4M Ft) pedig kifejezetten jó vételnek tűnik az új(!), csodaszép Brutale 800 (lásd fentebb)! /Onroad

Teljes hazai árlista ITT!

Kapcsolódó cikk: az új MV Agusta Dragster RR LH44

https://www.tesztmotor.hu/hirek/mv_agusta_dragster_lewis_hamilton_edition

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending