Connect with us

Hírek

Vinales nyerte meg az Ausztrál Nagydíjat!

Az idei év számomra legizgalmasabb futama volt az Ausztrál nagydíj, mindent beleadtak a versenyzők, aki teheti mindenképpen nézze meg!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A Phillip-sziget rajtrácsán pole pozícióból Marc Marquez (Honda) indulhatott, mellette Maverick Vinales (Yamaha) és Johann Zarco (Yamaha), második sorban Andrea Iannone (Suzuki), Alex Rins (Suzuki) és Jarck Miller (Ducati) állt. Rossi a hetedik helyről, a Japán Nagydíjon elesett Dovizioso pedig a kilencedikről indulhatott. Lorenzo ugyebár még erősen a csuklótörését heveri és ha a jövőheti Maláj Nagydíjra nem is, de talán az idény utolsó futamán láthatjuk, őt most Alvaro Bautista helyettesíti.
Cal Crutchlowot is utolérte a balszerencse, a második szabadedzésen egy esés következtében eltört a bokája és a sípcsontja amit operálni kell, rá már biztosan nem számíthatunk idén.

És RAJT!
Petrucci (Ducati) az élre tört, de nem sokáig 😮 :

AKI NEM LÁTJA A CIKKBEN SZEREPLŐ VIDEÓKAT REGISZTRÁLJON A TWITTERRE!

Marqueznek nem sikerült jól a rajt, de hamar visszagurult az élre. Mögötte Dovi és Iannone, viszont Miller (Ducati) nagyon erősen rámászott Iannonére, így egy perc nyugta sem volt a Suzukisnak. Dovizioso vette át a vezetést, s még Miller is megelőzte Marquezt, jó kis futam lesz ez, talán a legjobb ebben a szezonban.

Nagyon gyorsan pörögtek az események, Zarco ráfutott Marquez hátsó kerekére és hatalmasat esett, Marqueznek pedig ki kellett mennie a boxba, mert megsérült a motorja.

Eközben Vinales tört az élre, mögötte Dovi és Rossi, Iannone is visszatér, sőt Alvaro a negyedik, akinek eddig szinte a nevét sem említettük egy futamon sem. Pedrosa elesett, még mindig Dovi és Vinales csatáznak az élen, Iannone nagyon elméri a négyes kanyart, de még mindig az élbolyban küzd! Kiesik Syahrin, és mint kiderült: Marquez nem tér vissza a pályára!! Pol Esperago aki mindeközben egyre jobban lecsúszott, kiáll és belerúg motorjába!

Nagyon nagy a hajrá még 3 kör, 2, 1…

És sikerült!
VINALES ÉRt BE ELSŐNEK! Iannone másodikként és Dovizioso harmadikként ért célba!

Meg is könnyezi arany szíve, nagyon megható. 🙂

Bautistát dicsérik, aki negyedikként ért célba, meg is érdemli! 🙂

Találkozunk egy hét múlva Sepang-ban!

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending