Csatlakozz hozzánk

Hírek

Villanymotoros motorkerékpár, amit csak a saját sisakjával lehet irányítani – EICMA 2019

Ki szeretne olyan motorosruhát, ami a zene ritmusára rezeg? Ha van rá jelentkező, motor is jár hozzá. 🙂 Itt a Vector ARC, amely a világ egyik legexkluzívabb elektromos motorkerékpárja

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

VECTOR ARC

A milánói rendezvényen az ARC (ARChitecture) műhely hatalmasat robbantott startup Vector 33 milliós villanyos motorkerékpárjával, ami nem csak kinézete miatt különleges, hanem mert a motorkerékpár kizárólag a saját bukósisakjával kommunikál így ha szeretnéd látni a műszerek adatait, akkor csak ezzel  lehet vezetni.

Így aki beleszeretett a villanymotoros két keréken guruló ultramodern csodába, kénytelen megvenni a hozzá tartozó motorosruhát és a bukósisakot is, mivel a motornak nincs műszerfala, hanem minden adatot a bukósisakba elhelyezett Head Up Display (HUD) kijelzőjére vetít.

A bukósisak wifin keresztül van kapcsolatban a műszeregységgel, de a ruha is fontos szerepet kapott, mert például egy hibajelzés esetén a motorosruhába integrált rezgőpontok figyelmeztetik a vezetőt. Ráadásul olyan menő, hogy ha a vezető zenét hallgat, annak ritmusában vibrál a kabát. 🙂

A 241 km/órás csúcssebességet elérő villanymotor 2,7 másodperc alatt éri el a 96 km/órás sebességet, hatótávja 193 kilométer, de ha lassítással visszatermel a vezető, a 274 kilométert is elérheti.

Már most meg lehet rendelni a 33 millás csodát, és nem árt sietni, mert limitált példányszámban tervezték, csak 355 darab fog rezegni a bolygó útjain.

Ha rendelnél, keresd a MotoPartsShop.hu üzletében Zsoltit!

Képgaléria:

 

 

 

 

Comments

comments

Trending