Csatlakozz hozzánk

Hírek

Vigyázat! Nagyon vicces!

A Diesel különleges eszközhöz nyúlt, hogy népszerűsítse motoros termékét

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Enrique Carboni nem különösebben jóképű, egyáltalán nem gazdag, és nem is feltétlenül túl intelligens, egyszerűen csak… jó fej. Bár születésétől fogva van egy kisebb testi fogyatékossága, mégis teljes életet él, normális munkája, sok barátja, rendes párkapcsolata van. Amiért mégis érdekes számunkra az, hogy Ő lett a Diesel divatcég első bukósisakjának arca. A következő kisfilmből többet megtudhatunk róla.

 

Enrique, becenevén Quique (Kike) saját blogot ír, ahol sokmindent megtudhatunk gyermekkoráról, ifjú éveiről, valamint arról, hogy milyen „nyelvtanfolyamra” jár. A legfontosabb számára mégis, hogy megtalálja azt, ami hiányzik neki. Segítségünket kéri, hogy megtaláljuk neki az ideális test implantátumot.


Barátnője imádja Quique-t
Tudtad-e?

Több más divatcéghez hasonlóan a Diesel is beszállt a motorkerékpár-kiegészítők piacára. Első – és mindezidáig egyetlen – termékük egy nyitott, robogós bukósisak. Tapasztalat híján egy nagy múltú, professzionális olasz sisakgyártóval léptek szövetségre, amely biztosítja számukra a megfelelő minőséget és biztonságot. Az AGV által gyártott jetsisak külső jegyeit, színeit a Dieselnél tervezték meg, a végeredmény egy valódi prémium kategóriás termék lett. Ára Nyugat-Európában 170 Euro körül van.


Kivehető bélés, UV-szűrős plexi

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending