Csatlakozz hozzánk

Hírek

Video sarok: Ducati for Love

A Ducati és a szerelem gyakran egy és ugyanaz érzés…
 
 
 

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A Ducati motor márkát kortól, saját motortól, motorozási stílustól függetlenül mindenki ismeri. Talán a többségnek az első három álom motor között is szerepel egy ilyen klassz vas, és hát bevallom töredelmesen, nekem is így van ez. A nagy-nagy álmom egy 996-os csík lámpás, ülés alatti dupla kipufogós, száraz kuplungos csoda.

A rajongás alapja nem csupán az, hogy szédítően gyönyörű motorokat gyártanak a pirosok, a Ducatikat körülvesz valami egészen különleges érzés, amitől lehetetlen szabadulni. Sajnos ezt az érzést nagyon drágán mérik és emiatt sokaknak marad csak az álom és a plakát a szoba falán. Aztán ki tudja, akár egyszer mi leszünk az alábbi videó főszereplője.

{avi}Ducati4thelove{/avi}

Egyébként a Desmosedici RR-ből, azaz a lámpákkal, műszerfallal, akksival és egyéb “felesleges” dolgokkal ellátott 2006-os MotoGP motorból májusig végéig 2 darabot adtak el Magyarországon. Évente 400 darab készül belőle, szigorúan kézi munkával. Aki nem szeret várakozni, az már most mondjon le róla, ugyanis ha a 16.660.000 Ft-os ár még bele is fér, a szállítási idő kb. 1 év. Viszont kapunk a motor mellé 3 év, km megkötés nélküli garanciát, 3 év díjmentes szervíz szolgáltatás (utcai körülmények közötti), származási tanusítványt, verseny kit elektronikát, egy ducatis takaróponyvát és egy high-tech motortartó állványt. Ja igen, és a 200-nál több lovat kihagytam!

Jó gyűjtögetést mindenkinek!

Molnár Dénes (Dennym) – denes@tesztmotor.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending