Connect with us
just1 mx
Suzuki

Akciók

Vidd el egy körre!

Shox újdonság: vásárlás előtt kipróbálhatod az AGV és MDS bukókat.

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Bukósisak vásárlásnál általában az a probléma, hogy hiába próbálod fel a kiválasztott modellt az üzletben, csak a pénztártól való távozás után derül ki, menet közben hogyan viselkedik. Egy adott sisak is mutathat eltérő tulajdonságokat különböző motorokon, de akár ugyanazon a gépen is, a motoros magasságától, ruházatától, vagy éppen a plexi méretétől függően.

A Shox Motoros Áruházban júniustól bárki kipróbálhatja a gyakorlatban is az aktuális AGV és MDS bukósisakokat. Erre a célra egy-egy sorozat tesztsisak áll rendelkezésre, amelyeket az adott modell árának letétbe helyezése után el lehet vinni egy körre. Így valós körülmények között tapasztalhatod meg a kiszemelt bukó légellenállását, szellőzését, zajtszintjét és kényelmét. Egy ilyen próba segít eldönteni, hogy melyik sisak felel meg leginkább az igényeidnek.

A próba természetesen nem jelent vásárlási kötelezettséget, ha a tesztkör után sem tudsz dönteni, a biztosítéknak letett pénzt visszakapod. Ha érdekel a lehetőség, látogass el a Shox Motoros Áruházba (1033 Budapest, Szentendrei út 89-93.) vagy nézd meg a sisakkínálatot a Shox honlapján!

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending