Csatlakozz hozzánk

Hírek

Vespa találkozót rendeznek a hétvégén Győrben!

A Vitál Bazár szervezésének köszönhetően 2018. március 24-25.-ig összegurulhatnak a Vespa rajongók!

Közzétéve

ekkor

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Bár még mindig nem kegyes az időjárás a motorosokhoz, a Vespa rajongóknak akkor is érdemes melegen felöltözni és elgurulni Győrbe a Húsvéti Vásárba, ahol a Duna Center fedett rendezvényterében büszkén megmutathatják a nagyérdeműnek gyönyörűségeiket a Vitál Bazár jóvoltából.
A rendezvényre a belépés díjtalan, és ITT tudtok részletesebben utánanézni.

Hihetetlen, hogy a több mint 70 éves legendás Vespa a mai napig a stílus, és az elegancia szimbóluma.
Amikor a Piaggio cég gyárában 1946-ban megszületett az első “darázs”, nem is hitték volna mekkora sikere lesz. Enrico Piaggo-nak köszönhetjük (aki utálta az akkori zajos, büdös, nagy és kényelmetlen motorokat) ezt a ma napig kicsi, halk, kényelmes és könnyen mozgó robogót.

Ha szeretnél olvasni a történetéről, csak egy kattintás, és megteheted.

A legendás Vespa

Hogy vajon mi ennek a töretlen sikernek a titka? Talán az, hogy a Vespa nem csak egy robogó, hanem egy életforma. Egy Vespa birtokosának lenni olyan, mintha a történelem részese lenne az ember, beszippant, és örök szerelembe esel vele. Lehet több motorod, szeretheted te a száguldást, a túrázást, az erdőt, a kavicsot, de egy Vespára akkor is mindig vágyni fogsz, hogy érezd eleganciájának varázsát.

Ha szeretnél magadnak egy ilyen robogót, a  vespa-budapest.hu oldalon megnézheted kínálatunkat, és akár házhoz is szállítjuk az összes Piaggo cégcsoportnál gyártott robogót és motorkerékpárt.

 

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD

Trending