Connect with us
Suzuki

Hírek

Vespa találkozót rendeznek a hétvégén Győrben!

A Vitál Bazár szervezésének köszönhetően 2018. március 24-25.-ig összegurulhatnak a Vespa rajongók!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Bár még mindig nem kegyes az időjárás a motorosokhoz, a Vespa rajongóknak akkor is érdemes melegen felöltözni és elgurulni Győrbe a Húsvéti Vásárba, ahol a Duna Center fedett rendezvényterében büszkén megmutathatják a nagyérdeműnek gyönyörűségeiket a Vitál Bazár jóvoltából.
A rendezvényre a belépés díjtalan, és ITT tudtok részletesebben utánanézni.

Hihetetlen, hogy a több mint 70 éves legendás Vespa a mai napig a stílus, és az elegancia szimbóluma.
Amikor a Piaggio cég gyárában 1946-ban megszületett az első “darázs”, nem is hitték volna mekkora sikere lesz. Enrico Piaggo-nak köszönhetjük (aki utálta az akkori zajos, büdös, nagy és kényelmetlen motorokat) ezt a ma napig kicsi, halk, kényelmes és könnyen mozgó robogót.

Ha szeretnél olvasni a történetéről, csak egy kattintás, és megteheted.

A legendás Vespa

Hogy vajon mi ennek a töretlen sikernek a titka? Talán az, hogy a Vespa nem csak egy robogó, hanem egy életforma. Egy Vespa birtokosának lenni olyan, mintha a történelem részese lenne az ember, beszippant, és örök szerelembe esel vele. Lehet több motorod, szeretheted te a száguldást, a túrázást, az erdőt, a kavicsot, de egy Vespára akkor is mindig vágyni fogsz, hogy érezd eleganciájának varázsát.

Ha szeretnél magadnak egy ilyen robogót, a  vespa-budapest.hu oldalon megnézheted kínálatunkat, és akár házhoz is szállítjuk az összes Piaggo cégcsoportnál gyártott robogót és motorkerékpárt.

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending