Csatlakozz hozzánk

Blog

Versenymotort a garázsba!

Szeretnél a garázsba vagy a nappaliba állítani egy igazi versenymotort, ami sikereket ért el a versenypályán? Ez is csak pénz kérdése!

Közzétéve

ekkor

versenymotor garazsba kepek
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Szöveg: Varga Róbert (RSVRocky) Képek: motogp.com, alstare.net

Karácsony előtt már beszámoltunk róla, hogy a fa alá kerülhetnek a Bimota Alstare SuperBike versenygépei. Badovini és Iddon motorjai meglepően jól szerepeltek az EVO kategóriában, viszont pontot így sem tudtak szerezni, mivel a gyártó nem teljesítette a nevezéshez szükséges minimális darabszám legyártását. A projekt tehát úgy néz ki a kukába került, így a csapat meghirdette a motorokat 45 000 és 65 000 eurós árakon.
Ayrton Badovini SBK EVO motorja 20 millió forintért keresett gazdát

Ha viszont jobban vonz a MotoGP világa, akkor érdekesebbek lehetnek számodra a frissen meghirdetett Moto2 vasak. Köztük van a világbajnoki motor is, Esteve Rabat gépe. A Marc VDS csapat által felkészített Kalex vázzal szerelt bajnki gépezetnek nem volt igazi kihívója a tavalyi mezőnyben, így az ár is egy kissé borsosabb: 80 000 euróért lehet a tiéd.
Esteve Rabat Moto2 bajnok motorja már 25 millió forintos árcédulával került a kirakatba

15 000 eurót spórolhatsz, ha nem fontos a bajnoki cím, és megelégszel egy Caterham Suter géppel, amivel Johann Zarco egyszer felállt a dobogóra. Ezen kívül még két csapat hirdette meg motorjait, de a dobogóért küzdeni nem tudó vasért is ki kell fizetned 58 ezret.
A Caterham csapat Moto2 gépei. A dobogót is látott modell 20, a szerényebb eredményeket hozó modell pedig 18 millió forint körüli áron.

Gino Rea csapata 19 millió forintra tartja a versenymotorjukat

Comments

comments

Trending