Csatlakozz hozzánk

Blog

Ilyen volt a Velodrom 2013-ban

Vissza az időbe. Piknik, napsütés, brümmögés…

Közzétéve

ekkor

velodrom 2013 gallery
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Csodálatos idő és különleges járművek fogadták a Millenáris Parkba kilátogató vendégeket július 6-án. A szervezők varázslatos hangulatot varázsoltak a régi kerékpárversenyzésre kialakított stadionba. A korabeli autókban, motorokon, kerékpárokon, és a korhoz illő ruházatban és felszerelésben lehetett a pályára gurulni. A közönség is többé kevésbé ilyen ruhákban tette tiszteletét a betonoválon.
Sosincs későn felfedezni a múltat, nekem is idén volt alkalmam először kimenni erre a rendezvényre, de amit ott láttam és hallottam, az a benzinnel megfertőzött személyiségem eléggé lázba hozta.
Amerre a szem ellátott, réges-régi járművekkel volt tele minden. A motorkerékpárok közül Pannóniák, Csepelek, Rigák, Verhovinák, MZ-k, BMW-k, Benellik, Nortonok, Gilerák képviseltették magukat, és mégy egy Motobit is láttam.
Szabó II. Laci bácsi könyvét dedikálta, amíg a többiek a pályán motoroztak. Ahogy a régi versenygépek bezengték a környéket, azt hallanotok kellett volna… Készítettem gyorsan egy kis videót is hozzá, hogy érzékeljétek a hangulatot és a tempót, amit az öreg gépek és versenyzőik tudnak még most is…

Az autókról már ne is beszéljünk, ha kíváncsiak vagytok rá, az autós oldalunkon azokat is megtaláljátok…
A korhű jelmezekben pedig a közönség is szépen beleillett a képbe…
Illetve a képekbe 🙂 Csodáljátok meg a helyszínen készített képeinket a facebook oldalunkon, ahová 272 db képet töltöttünk fel, de a legjobbakat itt is megtekinthetitek…
Jövőre találkozzunk újra a Velodrom Millenárison!

Döntés
Suzuki
Yamaha

Egy tízperces menetre felkerült a GoPro kameránk…
A háttérben hasít a kétéltű…
Hangulat…

Comments

comments

Trending