Csatlakozz hozzánk

Hírek

Végre motorverseny a Hungaroringen

Az Alpok-Adria bajnokság hatodik, és az OB negyedik futamát rendezik a ringen, amelyen a népes nemzetközi mezőny mellett a legjobb hazai versenyzők is részt vesznek

Közzétéve

ekkor

alpok adria hungaroring 2014
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A legrangosabb kelet-közép-európai motoros sorozat, az európai szövetség égiszébe tartozó Alpok-Adria mezőnyében 12 tagország versenyzői látogatnak el Mogyoródra, rajtuk kívül a hazai versenyzők közül rajthoz áll többek között Németh Balázs, aki a Superbike vb-n, Superstock 1000-ben szerepel, és ott a 28 fős mezőny 12. helyén áll.

Az Alpok-Adria különböző géposztályaiban a sorozat első négy helyezettje kivívja az indulási jogot az őszi Európa-bajnokságra, ezért ezek a versenyek kifejezetten fontosak az indulók számára. A Superstock 600-ban az idén eddig nagy csatát vívott a bajnoki címért két magyar versenyző, Chrobák János és Gyutai Adrián, utóbbi azonban – bár megnyerte a szabadedzéseket és az időmérőt – az élen állva súlyos balesetet szenvedett másfél hete a lengyelországi Poznanban rendezett viadalon.


Gyutainak több helyen eltört a kulcscsontja, ezért meg kellett műteni, s kiderült, az idén már csak az Eb-n vehet részt, ehhez a szövetségnek szabadkártyát kellett igényelnie a számára. Chrobák mellett így is lesznek még magyarok ebben a kategóriában, a korábbi Európa-bajnok Győrfi Alen és – egyetlen nőként – Kis Viktória is elindul a Hungaroringen.

Gyutai Adrián és Chrobák János csatáznak

Az érdeklődők a hétvégére 1000 forintért válthatnak belépőt, és ha a boxutca mögötti paddock részbe is be akarnak menni, akkor a jegy 1500 forintba kerül.

Forrás: MAMS, Origo

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending