Csatlakozz hozzánk

Hírek

Végre mobilon is bejelenthető baleseti kárigénylés

Nem szükséges magadnál hordani a papír formájú baleseti bejelentőt a motoron, ezentúl mobilról is is elindíthatod a kárigénylést ha baleset történik

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Magyar Biztosítók Szövetsége 2019. januárjától új, mobilos alkalmazással kedvez ügyfeleinek azzal, hogy a papíralapú kárbejelentő mellett mobiltelefonról is bejelentheti kárigényét. Még egyenlőre nem szűnik meg a papíralapú rendszer, párhuzamosan fut az elektronikussal, de a Biztosítók nem titkolt célja a papírmentesítés.

Valóban kedvezőbb elővenni a mobiltelefont és rányomni az applikációra, de mi van akkor, ha a motoros telefonja éppen lemerült, vagy nincs internet-hozzáférése?

A Mabisz által tesztelt applikáció felhasználóbarát, könnyen kezelhető, és másodpercek alatt lehoz és elküld minden szükséges adatot, sőt ketten is használhatják egyszerre.

Ami viszont nagyon pozitív a rendszer használatában, hogy fényképeket, és videókat is csatolhatunk a bejelentéshez, nem kell rajzolgatni, s az applikáción keresztül nagyon egyszerűen segítséget is hívhatunk, ha esetleg valaki megsérült az eset során.

 

 

Comments

comments

Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Trending