Csatlakozz hozzánk

Hírek

Véget értek a tesztek Jerezben.

Talma elégedetten zárt Spanyolországban.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Talmától a gyors hírek a MOL támogatásával jutnak el hozzátok!

Véget értek a tesztek Jerezben.  Világbajnok motorosunk elégedett az elmúlt három nap eredményeivel. Kemény munka áll a csapat mögött, melynek során igyekeztek a maximumot kihozni a motorból a különböző beállítások segítségével.

Mivel Gábor két hónap kihagyás után ült újra az új 250cc-s motor nyergébe, mely a szerelők számára is új kihívásokat jelent, az elmúlt három nap remek lehetőséget biztosított a megfelelő paraméterek kitapasztalására. A mai napon a tegnapihoz képest 1 tized mp-el jobb időt futott, annak ellenére, hogy a délelőtthöz képest a pályán uralkodó körülmények délutánra rosszabbra fordultak. Az időjárás viszontagságainak következtében a pálya tapadása délutánra romlott, ami nagyobb igénybevételt jelentett mind Gábor, mind pedig a motor számára, hiszen a hosszabb féktávok nem kedveztek az egyébként még érzékeny csuklójának. Ettől eltekintve Talma kondíciója kiváló, hiszen a teszteket egy komoly fizikai felkészülés előzte meg. Most két nap pihenő következik, a hétvégén pedig Valenciában folytatódnak a tesztelések.

 

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

„Nagyon elégedett vagyok az eredményekkel. Már sikerült nagyjából kitapasztalnunk a motor adottságait, ami tovább segíti a munkát a még jobb eredmény elérésében.  Ugyanilyen lendülettel készülök a valenciai tesztelésre. Nagyon tudatosan dolgozunk, a hangsúly most nem a köridőkön van, hanem elsősorban a tapasztalatszerzésen, hogy a versenyeken a lehető legjobb formámat tudjam hozni. A tesztelés minden percét élveztem, a csapat is és én is nyugodtak vagyunk a továbbiakat illetően.”

 
A mai nap eredményei:
1.       Bautista               1:43:488 52 kör
2.       DiMeglio             1:44:021 40 kör
3.       Aoyama              1:44:264 85 kör
4.       Talmácsi              1:44:266 48 kör

Comments

comments

Trending