Csatlakozz hozzánk

Hírek

Véget ért a Nyílt Német Superbike Bajnokság 2008

Rizmayer Gábor az IDM – Superbike versenysorozatában az összetett 8. helyen végzett.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Team Suzuki csapat által kitűzött célt túlteljesítve, Rizmayer Gábor az IDM – Superbike versenysorozatában az összetett 8. helyen végzett.
Összetett végeredmény: 1. Martin Bauer – 323 pont, 2. Jörg Teuchert-305, 3. Andy Meklau-226, 4. Werner Daemen-199, 5. Roman Stamm-152, 6. Dominic Lammert-98, 7. Gwen Gabbiani-96, 8. Rizmayer Gábor-93

Teljesítményéről és a mezőny erősségéről sokat elárul, hogy pl. Dario Giuseppetti és Chris Zaiser végeztek a 13-14. helyeken.
Érdekesség, hogy az utolsó futamon, ahol Gwen Gabbiani 0,1 mp-el nyert Jörg Teuchert előtt, ha fordított a sorrend, akkor Gábor még egy hellyel előrébb végez az összetettben.
Mint tudjuk a „ha” nem ismeretes ebben a műfajban mint értékmérő, így örüljünk a 8. helynek, amelyet kiegyensúlyozott teljesítményének köszönhet, hiszen minden versenyhétvégén gyűjtött pontokat. A versenyző eredményével fő támogatója a Magyar Suzuki Zrt., ill. az Erste Leasing is elégedett.

Nem volt könnyű szezon, hiszen volt olyan verseny, ahol Rizi 270-el landolt a pálya szélén a szivacsbála között-alatt, motorja porrá tört, de kisebb zúzódásokkal megúszta a balesetet, és volt olyan is, hogy dobogóra állhatott (Oschersleben 3. hely).
A Team Suzuki versenyzőjének rendkívül „zsúfolt” szezonja rövidesen véget ér, hiszen az Alpok-Adria bajnokság, a Suzuki GSX-R Kupa és az IDM bajnokság után a következő hétvégén Laguna Seca-ban fejeződik be az AMA Supersport versenysorozat, ahol Rizmayer Gábor Suzuki motorjával ezévben utoljára szerepel.

Rizmayer Gábort az eredményei elérésében az alábbi támogatók segítik: Magyar Suzuki Zrt., Erste Leasing, Pirelli, Suzuki Gyári Tartozékok, Go Fast, Motul,Bodis, Lucas, Shoei, Gilles Tooling.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending