Csatlakozz hozzánk

Hírek

Véget ért a Nyílt Német Superbike Bajnokság 2008

Rizmayer Gábor az IDM – Superbike versenysorozatában az összetett 8. helyen végzett.

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A Team Suzuki csapat által kitűzött célt túlteljesítve, Rizmayer Gábor az IDM – Superbike versenysorozatában az összetett 8. helyen végzett.
Összetett végeredmény: 1. Martin Bauer – 323 pont, 2. Jörg Teuchert-305, 3. Andy Meklau-226, 4. Werner Daemen-199, 5. Roman Stamm-152, 6. Dominic Lammert-98, 7. Gwen Gabbiani-96, 8. Rizmayer Gábor-93

Teljesítményéről és a mezőny erősségéről sokat elárul, hogy pl. Dario Giuseppetti és Chris Zaiser végeztek a 13-14. helyeken.
Érdekesség, hogy az utolsó futamon, ahol Gwen Gabbiani 0,1 mp-el nyert Jörg Teuchert előtt, ha fordított a sorrend, akkor Gábor még egy hellyel előrébb végez az összetettben.
Mint tudjuk a „ha” nem ismeretes ebben a műfajban mint értékmérő, így örüljünk a 8. helynek, amelyet kiegyensúlyozott teljesítményének köszönhet, hiszen minden versenyhétvégén gyűjtött pontokat. A versenyző eredményével fő támogatója a Magyar Suzuki Zrt., ill. az Erste Leasing is elégedett.

Nem volt könnyű szezon, hiszen volt olyan verseny, ahol Rizi 270-el landolt a pálya szélén a szivacsbála között-alatt, motorja porrá tört, de kisebb zúzódásokkal megúszta a balesetet, és volt olyan is, hogy dobogóra állhatott (Oschersleben 3. hely).
A Team Suzuki versenyzőjének rendkívül „zsúfolt” szezonja rövidesen véget ér, hiszen az Alpok-Adria bajnokság, a Suzuki GSX-R Kupa és az IDM bajnokság után a következő hétvégén Laguna Seca-ban fejeződik be az AMA Supersport versenysorozat, ahol Rizmayer Gábor Suzuki motorjával ezévben utoljára szerepel.

Rizmayer Gábort az eredményei elérésében az alábbi támogatók segítik: Magyar Suzuki Zrt., Erste Leasing, Pirelli, Suzuki Gyári Tartozékok, Go Fast, Motul,Bodis, Lucas, Shoei, Gilles Tooling.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending