Csatlakozz hozzánk

Hírek

Véget ér az Amcsi Motorok

Az Orange County Choppers, vagyis a Teutul család eltűnik a képernyőről

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Valamivel több, mint 7 év sikeres szereplés után a Magyarországon csak Amcsi Motorok néven futó ál-valóságshow a végéhez ér. Miután a Paulie Teutul otthagyta az OCC-t, apja, idősebb Paul féktelen haragra gerjed, és beperelte fiát. Ezzel a – botrányos családi veszekedéseiről is hírhedt – TV show olyan mélysége süllyedt, amit már a rajongók többsége sem néz végig szívesen, ráadásul a fő tervező kiválásával a készülő motorok sem ütik meg a megszokott szintet. A készítők február 11-én véget vetnek a forgatásnak.

 

Együtt a csapat – de szép is volt…
Egy kis történelem

Id. Paul Teutul 1970-ben nyitotta fémek megmunkálással foglalkozó cégét az Orange County Iron Works-t New Yorkban. Fia, ifj. Paul ott kezdett el custom motorokat építeni a kilencvenes évek végén. Az apa üzletet látott fia tehetségében, ezért 1999-ben együtt megalapították az Orange County Choppers (OCC) nevű, egyedi motorok építésére szakosodott céget. Gyorsan jött népszerűségüket annak köszönhetik, hogy 2002-től a Discovery Channel náluk forgatja motorépítő valóságshow-ját, az American Choppers-t.


Az egyik legszebb munkájuk, a “pókos chopper”

Abban megegyezhetünk, hogy bár a Teutul család – TV-n keresztül nézve, több tízezer km távolságból – néha eléggé szórakoztató, nem biztos, hogy mindenki ilyen kollégákat/főnököt képzel el magának álmai munkahelyén. Így volt ezzel Mike Campo, Vincet DiMartino és Cody Conelly is, akiket sokáig családtagként kezeltek ugyan, de egy idő után megunták a folyamatosan pattanásig feszült hangulatot, és más munka után néztek. Vinnie és Cody azóta saját motorépítő műhelyt nyitottak. Ami az OCC széthullását illeti: először id. Paul rúgta ki Paulie-t egy forgatáson, majd egy hónap múlva kibékültek. Nem sokkal később ismét hajba kaptak, de ez alkalommal Paulie hagyta el a céget, ráadásul vitte magával öccsét, Mickey-t is, aki addigra már alkohol problémákkal küzdött. A testvérek saját bizniszbe kezdtek, természetesen továbbra is méregdrága custom motorokat építenek.


A két jómadár
Extra: a műsorból kimaradt részlet

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending