Csatlakozz hozzánk

Hírek

VB menőink a Motorfesztiválon

Tóthék és Talmácsiék is várnak a Hungexpón különböző programokkal/meglepetésekkel

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Magyarország egyetlen VB-csapata is képviselteti magát az idei Motorfesztiválon, vagyis a Team Hungary Toth versenyzőivel is találkozhatsz a Hungexpón. Talmácsi Gábor is kinn lesz mind a három napon.

Örömmel fogadja az érdeklődőket id.Tóth Imre csapata, szívesen válaszolnak a kérdésekre, ígéretük szerint közös fotóra és autogram-vadászatra is lesz lehetőség. A csapat mindkét versenyzője pontot szerzett a Supersport Világbajnokság ausztrál idénynyitóján – természetesen velük is lehet beszélgetni, Tóth Imre és Németh Balázs állnak rendelkezésedre.

A magyar WSSP csapat sem érkezik kísérők nélkül: Maximovics Anett (Miss Hungary 2010), Kaló Jennifer (Miss Earth 2010), Botos Zsófi (Miss Hungary 3. helyezett 2010) és Lenkei Viki (Playmate of the Year 2006) jelenlétükkel emelik a Tóth-stand (és a kiállítás) színvonalát, ahogy mondani szokás. Az “A” pavilon 311A standján a dekoratív modellek mellett divatbemutatóval, talk show-val, vizespóló versennyel, DJ fellépőkkel, koktél bárral és egyéb meglepetésekkel is várnak. Bár nálunk olvashattad már a Tóth csapat szupersportos beszámolóit, de ha Te első kézből származó élményekre, infókra, részletekre vágysz, érdemes felkeresned őket. Csak nehogy elvonják a figyelmedet Tóthék háziasszonyai.


A világbajnoki csapat világbajnok csajokkal (is) vár…

Bár Imréékkel ellentétben Talmácsi Gábor sajnos “passzív” mostanság motorversenyzés tekintetében, de azért nem hagyja ki a nagy szezonnyitó összejövetelt. Sőt, mindhárom napon tiszteletét teszi és ha kedved tartja, Playstation-ön megmérkőzhetsz vele. Gokartversenyen is részt vesz Talma, amin megnézheted, hogyan boldogul négy keréken de akár beszélhetsz is világbajnokunkkal: Talmácsiék az “A” pavilon 310-es standján táboroztak le. Természetesen ez kiváló hely/alkalom egy aláírás begyűjtésére, vagy egy sokat érő közös fotó “elkövetésére”. A legnagyobb nevek mellett persze a hazai motorversenyzés színe-java kinn lesz a Hungexpón, tehát a motor(sport) kedvelőknek is ugyanúgy kötelező jellegű a megjelenés…


Programod van. Hasznos infók ITT!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending