Csatlakozz hozzánk

Hírek

VB-menők a Talmácsi-ringen

Gábor a Talmaringen edzett a MotoGP 125cc jelenlegi 2. helyezettjével

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Talmácsi Gábor Média

Péntek délután a hernádi Talmácsi-ring megtelt élettel és igazi “GP-fíling” alakult ki: többek közt Talmácsi Gábor, a MotoGP 125cc géposztályban induló Johann Zarco – aki jelenleg 2. helyen áll a vb tabellán -, és világbajnok motorosunk tanítványa, Bódis Ricsi csaptak össze.

A motorozásba bekapcsolódott Johann menedzserének kisfia is, akit már igen fiatalon megfertőzött a kétkerekű száguldás – Talma őt is számos tanáccsal látta el. A közös motorozás (amely vasárnap a Hungaroringen folytatódik) végül felért egy komoly tréninggel, ami Zarcónak a jövő heti brnói VB-futam előtt kifejezetten jól jött.

“Nagyon jó a kapcsolatom Johannal és az őt segítő háttér csapattal, így nem is volt kérdés, hogy ha a lehetőségek úgy alakulnak, akkor motorozzunk egy jót közösen. Anno én és egykori menedzserem segítettük őt leszerződtetni a WTR csapathoz, hogy a világbajnokságon is meg tudja mutatni tehetségét. Korábbi években is sokat segítettem Zarconak, átbeszéltünk néhány dolgot a versenyhelyszíneken, megosztottam vele tapasztalataimat. Vasárnap a motorozás folytatódik, de már a Hungaroringen, Honda CBR600-as edzőmotorokkal. Brnoban is ott leszek segíteni és egyben szurkolni neki. A Talmácsi-ringről további infók a www.talma.hu oldalon ;)” – mondta Gábor a “PW GP” után.


Talmácsiék VB-menőt láttak vendégül Johann Zarco (jobbról a második) személyében


Kanyartanulmány egy GP125-ös világbajnok és egy jelenlegi második helyezett előadásában…


Talma élvezi a hazai pálya előnyét és vezeti a mezőnyt…

Comments

comments

Trending