Csatlakozz hozzánk

Hírek

Hétvégén Kiskunlacházán újra végigsöpör az őrület!

Nemzetközi Évadnyitó Honda találkozó, DragRacing kupa és Országos Bajnokság + Szlalom Országos Bajnokság

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

2017. április 22 Nemzetközi Évadnyitó Honda találkozó

amitől még egy japán szíve is megdobbanna

2017. április 22-én ismét összegyűlnek a japán márka kedvelői, hogy az első tavaszi napsugaraknál pihenjenek, bulizzanak és versenyezzenek egy hatalmasat a Nemzetközi Évadnyitó Honda Találkozó alkalmával a kiskunlacházi reptéren.
Tisztelgünk a japán gyáróriás előtt, aki először motorok gyártásával kezdte, majd pár év után nyitottak az autóipar felé. És milyen jól tették… Tippeld meg, hogy 1963-ban hány autót gyártott a Honda. Ötezret? Nem! Tízezret? Nem! 136 darabot. Innen nőtte ki magát igazi egyedi autókat gyártó mamuttá magát ez a vállalat, melynek autóiért több ezren rajonganak kis hazánkban is.
Van Hondád? Akkor itt a helyed. Ez a nap ugyanis csak rólatok szól. Nincs más dolgod, mint begördülni a reptérre, letörölni az út porát szerelmedről, majd egész nap szórakozni a barátokkal és ismerősökkel. Ha ez így túl nyugodt és békés programnak tűnik, akkor nevezz be a gyorsulási versenyre és élvezd ki, hogy a kezelt, profi gyorsulási pálya ezen a napon csak a Hondásoké.
Nincs Hondád? Akkor se keseredj el, hiszen számodra ez a nap ugyanúgy rengeteg élvezetes programot garantál. A több száz, pontosabban ezer feletti Honda már magában olyan, mint egy privát autókiállítás a szabad ég alatt, friss levegőn. Itt kényelmesen megfér egymás mellett a régi és az új, a rozsdás és a patika állapotú, a gyári és a tuning autó. Nincs irigykedés, csak márkatisztelet, jó hangulat és egy fantasztikus buli, ami reggeltől estig tart.
A gyorsulás mellett szlalomban is kipróbálhatja most minden Hondás magát. Eldöntheti mindenki, hogy mi fekszik jobban neki és az autójának. Az az élvezetesebb, ha a lámpa felgyulladására várva állsz a rajtnál és alig várod, hogy a másik pályán versenyzővel fej-fej mellett haladva bezsebeld a jobb idő miatt járó elismerést? Vagy neked az egyenes nem fekszik? Kell a technikázás, az izgalom és szeretnél önző módon egyedül lenni a pályán? Gyere, tarts velünk és teszteld magad minden körülmények között.
Egy biztos: mindkét versenyben magaddal és az idővel kell majd megküzdened. Hidd el: egyik sem könnyű ellenfél.
Bárhogy is döntesz – pihensz vagy versenyzel – egyedül, barátokkal vagy a családdal egy dolog biztos: egy másodpercre sem fogsz unatkozni. Már most vésd be a naptáradba, mondd le előre a nagynéninél családi rántott húsozást és gyere, tarts velünk. Mi itt leszünk Kiskunlacházán és várunk Rátok sok szeretettel.
Hát akkor „mata ne” – ahogy mondaná egy japán, azaz viszlát később, 2017. április 22-én.

2017.04.23 DragRacing kupa és Országos Bajnokság + Szlalom Országos Bajnokság

Engedd, hogy megcsapjon a benzingőz!

Eleged van már a hétköznapok monotonitásából? Eleged van a munkából, a stresszből, a problémákból? Gondolatban kösd őket egy batyuba és fuss el tőlük messze. Fuss egészen a kiskunlacházi reptérig, ahol nem vár más rád, csak a színtiszta kikapcsolódás.

Unod már, hogy csak a filmekben és a játékokban láthatsz gyorsulást? Kíváncsi vagy, hogy mire képesek a több száz vagy akár több ezer lóerős autók és a bivalyerős motorok egy profi bajnokságban egy egyedülálló versenypályán? Akkor van egy jó hírem! Nem kell mást tenned, mint velünk tartani a 2017. április 23-án megrendezésre kerülő Gyorsasági Országos Bajnokság futamain a kiskunlacházi reptér aszfaltcsíkján.

A hosszú téli hónapok fejlesztése, az első tesztelések gyümölcse érik most majd be a szemed előtt. Adrenalint reggeliző, azzal kelő és fekvő pilóták állnak majd rajthoz, hogy bebizonyítsák neked és természetesen önmaguknak, hogy nincs lehetetlen. Semmi mást nem kell legyőzniük, csak az időt és a korlátaikat.

Tarts velünk és drukkolj a legjobb versenyzőknek. A futamok között megpihenhetsz, ehetsz, ihatsz bármit, mi csak szem-szájnak ingere. Ha a gyorsulás mellett érdekel más autósport is és szívesen bepillantanál egy másik sportág világába, akkor ebben is állunk rendelkezésedre, ugyanis 2017. április 23-án kerül megrendezésre ugyancsak itt a szlalom országos bajnokság futama is.

Egy jegy áráért két élmény. Sőt, nem kettő, hanem sokkal több. A két versenyt nézve olyan, mintha egyben egy filmet is néznél, egy picit mintha játszanál, a reptéren sétálva kirándulsz, a büféknél olyan, mintha egy jó étterembe ülnél be, az isteni kávék hozzák bármelyik kávézó hangulatát… Sok az egyben – mi így szeretjük, hidd el, ennél nincs jobb recept.

Gyere, tarts velünk és kóstolj bele a DragRacing.hu versenyek semmi mással össze nem téveszthető hangulatával. Izgalom, kikapcsolódás, feltöltődés. Kell ennél több?

Ne állj ellen, engedd, hogy megcsapjon a benzingőz, tarts velünk – 2017.04.23. – Kiskunlacháza!

Időterv

07:45 – tól: Kapunyitás
08:00 – tól: Autós, Motoros gépátvétel
08:00 – 10:00: Autós, Motoros időmérő edzés
10:00 – 10:30: Motoros időmérő edzés
10:30 – 12:20: Autós időmérő edzés
12:20 – 12:40: Motoros időmérő edzés
12:40 – 13:30: Autós időmérő edzés
13:20 – kor: Motoros gépátvétel vége
13:30 – 13:45: Motoros időmérő edzés
13:45 – 14:30: Motoros Döntők
14:30 – 16:50: Autós időmérő edzés
16:00 – kor autós gépátvétel vége
16:50 – 19:30: Autós döntők
19:30 – tól: Díjkiosztó

 

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending