Csatlakozz hozzánk

Hírek

Hétvégén Kiskunlacházán újra végigsöpör az őrület!

Nemzetközi Évadnyitó Honda találkozó, DragRacing kupa és Országos Bajnokság + Szlalom Országos Bajnokság

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

2017. április 22 Nemzetközi Évadnyitó Honda találkozó

amitől még egy japán szíve is megdobbanna

2017. április 22-én ismét összegyűlnek a japán márka kedvelői, hogy az első tavaszi napsugaraknál pihenjenek, bulizzanak és versenyezzenek egy hatalmasat a Nemzetközi Évadnyitó Honda Találkozó alkalmával a kiskunlacházi reptéren.
Tisztelgünk a japán gyáróriás előtt, aki először motorok gyártásával kezdte, majd pár év után nyitottak az autóipar felé. És milyen jól tették… Tippeld meg, hogy 1963-ban hány autót gyártott a Honda. Ötezret? Nem! Tízezret? Nem! 136 darabot. Innen nőtte ki magát igazi egyedi autókat gyártó mamuttá magát ez a vállalat, melynek autóiért több ezren rajonganak kis hazánkban is.
Van Hondád? Akkor itt a helyed. Ez a nap ugyanis csak rólatok szól. Nincs más dolgod, mint begördülni a reptérre, letörölni az út porát szerelmedről, majd egész nap szórakozni a barátokkal és ismerősökkel. Ha ez így túl nyugodt és békés programnak tűnik, akkor nevezz be a gyorsulási versenyre és élvezd ki, hogy a kezelt, profi gyorsulási pálya ezen a napon csak a Hondásoké.
Nincs Hondád? Akkor se keseredj el, hiszen számodra ez a nap ugyanúgy rengeteg élvezetes programot garantál. A több száz, pontosabban ezer feletti Honda már magában olyan, mint egy privát autókiállítás a szabad ég alatt, friss levegőn. Itt kényelmesen megfér egymás mellett a régi és az új, a rozsdás és a patika állapotú, a gyári és a tuning autó. Nincs irigykedés, csak márkatisztelet, jó hangulat és egy fantasztikus buli, ami reggeltől estig tart.
A gyorsulás mellett szlalomban is kipróbálhatja most minden Hondás magát. Eldöntheti mindenki, hogy mi fekszik jobban neki és az autójának. Az az élvezetesebb, ha a lámpa felgyulladására várva állsz a rajtnál és alig várod, hogy a másik pályán versenyzővel fej-fej mellett haladva bezsebeld a jobb idő miatt járó elismerést? Vagy neked az egyenes nem fekszik? Kell a technikázás, az izgalom és szeretnél önző módon egyedül lenni a pályán? Gyere, tarts velünk és teszteld magad minden körülmények között.
Egy biztos: mindkét versenyben magaddal és az idővel kell majd megküzdened. Hidd el: egyik sem könnyű ellenfél.
Bárhogy is döntesz – pihensz vagy versenyzel – egyedül, barátokkal vagy a családdal egy dolog biztos: egy másodpercre sem fogsz unatkozni. Már most vésd be a naptáradba, mondd le előre a nagynéninél családi rántott húsozást és gyere, tarts velünk. Mi itt leszünk Kiskunlacházán és várunk Rátok sok szeretettel.
Hát akkor „mata ne” – ahogy mondaná egy japán, azaz viszlát később, 2017. április 22-én.

2017.04.23 DragRacing kupa és Országos Bajnokság + Szlalom Országos Bajnokság

Engedd, hogy megcsapjon a benzingőz!

Eleged van már a hétköznapok monotonitásából? Eleged van a munkából, a stresszből, a problémákból? Gondolatban kösd őket egy batyuba és fuss el tőlük messze. Fuss egészen a kiskunlacházi reptérig, ahol nem vár más rád, csak a színtiszta kikapcsolódás.

Unod már, hogy csak a filmekben és a játékokban láthatsz gyorsulást? Kíváncsi vagy, hogy mire képesek a több száz vagy akár több ezer lóerős autók és a bivalyerős motorok egy profi bajnokságban egy egyedülálló versenypályán? Akkor van egy jó hírem! Nem kell mást tenned, mint velünk tartani a 2017. április 23-án megrendezésre kerülő Gyorsasági Országos Bajnokság futamain a kiskunlacházi reptér aszfaltcsíkján.

A hosszú téli hónapok fejlesztése, az első tesztelések gyümölcse érik most majd be a szemed előtt. Adrenalint reggeliző, azzal kelő és fekvő pilóták állnak majd rajthoz, hogy bebizonyítsák neked és természetesen önmaguknak, hogy nincs lehetetlen. Semmi mást nem kell legyőzniük, csak az időt és a korlátaikat.

Tarts velünk és drukkolj a legjobb versenyzőknek. A futamok között megpihenhetsz, ehetsz, ihatsz bármit, mi csak szem-szájnak ingere. Ha a gyorsulás mellett érdekel más autósport is és szívesen bepillantanál egy másik sportág világába, akkor ebben is állunk rendelkezésedre, ugyanis 2017. április 23-án kerül megrendezésre ugyancsak itt a szlalom országos bajnokság futama is.

Egy jegy áráért két élmény. Sőt, nem kettő, hanem sokkal több. A két versenyt nézve olyan, mintha egyben egy filmet is néznél, egy picit mintha játszanál, a reptéren sétálva kirándulsz, a büféknél olyan, mintha egy jó étterembe ülnél be, az isteni kávék hozzák bármelyik kávézó hangulatát… Sok az egyben – mi így szeretjük, hidd el, ennél nincs jobb recept.

Gyere, tarts velünk és kóstolj bele a DragRacing.hu versenyek semmi mással össze nem téveszthető hangulatával. Izgalom, kikapcsolódás, feltöltődés. Kell ennél több?

Ne állj ellen, engedd, hogy megcsapjon a benzingőz, tarts velünk – 2017.04.23. – Kiskunlacháza!

Időterv

07:45 – tól: Kapunyitás
08:00 – tól: Autós, Motoros gépátvétel
08:00 – 10:00: Autós, Motoros időmérő edzés
10:00 – 10:30: Motoros időmérő edzés
10:30 – 12:20: Autós időmérő edzés
12:20 – 12:40: Motoros időmérő edzés
12:40 – 13:30: Autós időmérő edzés
13:20 – kor: Motoros gépátvétel vége
13:30 – 13:45: Motoros időmérő edzés
13:45 – 14:30: Motoros Döntők
14:30 – 16:50: Autós időmérő edzés
16:00 – kor autós gépátvétel vége
16:50 – 19:30: Autós döntők
19:30 – tól: Díjkiosztó

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending