Csatlakozz hozzánk

Hírek

Várod már a V-Strom 1000-est?!

Akkor kövesd nyomon a születését! A Suzuki nagy dobásra készül, és ezt a legkevésbé sem titkolja…

Közzétéve

ekkor

suzuki vstrom1000
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A legutóbbi kölni motorkiállításon mutatkozott be az ezres V-strom koncepciója, amelynek szériaváltozatát várhatóan az idei Intermot-on leplezi le a hamamatsui gyártó. A születendő “nagy utazót” népszerűsítendő, a Suzuki a minap létrehozott egy weboldalt, ahol nyomon követhetjük az új modell alakulását: itt folyamatosan frissülni fognak a géppel kapcsolatos infók, képek, de komplett modelltörténetet is találunk itt – az egyhengeres legenda DR Bigtől napjainkig. Visszatérve az új ezresre: szerintünk, ha a nagy V már közel olyan jól fog sikerülni, mint a 2012-es modellévre megújított 650-es kistesó…akkor bizony újra jár a taps a Suzukinak. A nem titkoltan aszfaltra való “kalandor” legnagyobb ellenfele talán a szintén “onroad”-jellegű Kawasaki Versys 1000 lesz, amely szintén egy jól sikerült alkotás.

A jövő évi modell stílusát a 88-as DR750S formája inspirálta

Ezt írtuk a koncepció premierje kapcsán: “A V-Strom 1000 Concept a különösen Európában és Észak-Amerikában népszerű 650-es kivitel szellemében készült referenciamodell. Új fejlesztésű, 1000 köbcentis, kéthengeres V motor hajtja, meghatározó elemei emellett az alumíniumváz, a radiális féknyergek, az ABS, a kipörgésgátló, valamint a modellhez tervezett oldal- és hátsó dobozszett. A V-Strom 1000 Concept formatervét a Suzuki első nagy országúti és terepmotorja, az 1988-ban bemutatott DR750S ihlette. A 2014-es modellnek szánt gép a kalandmotorozáshoz szükséges legfontosabb tulajdonságokat vonultatja fel: az ígéretek szerint egy sokoldalú, kitűnő vezetési és utazási élményt biztosító, és hosszú utakon is kényelmes motort kapunk”

Végül egy semmit sem mutató, de mégsem semmit-mondó teaser videó: állítólag már nem kell sokat aludni az ezres premierjéig sem…

Comments

comments

Trending