Csatlakozz hozzánk

Hírek

Várod már a V-Strom 1000-est?!

Akkor kövesd nyomon a születését! A Suzuki nagy dobásra készül, és ezt a legkevésbé sem titkolja…

Közzétéve

ekkor

suzuki vstrom1000
KTM
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A legutóbbi kölni motorkiállításon mutatkozott be az ezres V-strom koncepciója, amelynek szériaváltozatát várhatóan az idei Intermot-on leplezi le a hamamatsui gyártó. A születendő “nagy utazót” népszerűsítendő, a Suzuki a minap létrehozott egy weboldalt, ahol nyomon követhetjük az új modell alakulását: itt folyamatosan frissülni fognak a géppel kapcsolatos infók, képek, de komplett modelltörténetet is találunk itt – az egyhengeres legenda DR Bigtől napjainkig. Visszatérve az új ezresre: szerintünk, ha a nagy V már közel olyan jól fog sikerülni, mint a 2012-es modellévre megújított 650-es kistesó…akkor bizony újra jár a taps a Suzukinak. A nem titkoltan aszfaltra való “kalandor” legnagyobb ellenfele talán a szintén “onroad”-jellegű Kawasaki Versys 1000 lesz, amely szintén egy jól sikerült alkotás.

A jövő évi modell stílusát a 88-as DR750S formája inspirálta

Ezt írtuk a koncepció premierje kapcsán: “A V-Strom 1000 Concept a különösen Európában és Észak-Amerikában népszerű 650-es kivitel szellemében készült referenciamodell. Új fejlesztésű, 1000 köbcentis, kéthengeres V motor hajtja, meghatározó elemei emellett az alumíniumváz, a radiális féknyergek, az ABS, a kipörgésgátló, valamint a modellhez tervezett oldal- és hátsó dobozszett. A V-Strom 1000 Concept formatervét a Suzuki első nagy országúti és terepmotorja, az 1988-ban bemutatott DR750S ihlette. A 2014-es modellnek szánt gép a kalandmotorozáshoz szükséges legfontosabb tulajdonságokat vonultatja fel: az ígéretek szerint egy sokoldalú, kitűnő vezetési és utazási élményt biztosító, és hosszú utakon is kényelmes motort kapunk”

Végül egy semmit sem mutató, de mégsem semmit-mondó teaser videó: állítólag már nem kell sokat aludni az ezres premierjéig sem…

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending