Connect with us

Újdonság

Van kedved megkóstolni egy új erős kávét?

Akkor itt van a Honda Neo Sport Café koncepció

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A 45. Tokiói Autó- És Motorkiállításon leleplezték a Neo Sport Café koncepció prototípusát, amiben egyesül a gyorsasági motorok vezetési élménye és a csupasz-motorok szépsége, grátiszként nem nélkülözi napjaink modern kétkerekűinek legfejlettebb segédleteit sem.
Az 2017 november 7.-12-ig tartó Milánóban megrendezett EICMA rendezvényén már a széria-érett típust fogja nekünk bemutatni a Honda.

Ha egy kedves, szelíd Hondára számítasz, akkor csalódni fogsz.

A sejtelmes bemutató videókból arra következtettünk, hogy a 90-s évekbeli CB1000R frissítése lesz, de fals gondolat volt. Szerencsére. Ez inkább a tavalyi Simoncelli emlékére készített csupasz gép megvalósítása.

Ebben még sokkal egyszerűbb hátsó futómű volt, de a szögletesre vett forma már megfigyelhető

 

Az első élvezetes , bűnös találkozás…

Ezen a sportos Old Shool stílusú határozottan nagy kaliberű motorkerékpárban egy soros négyhengeres blokk található, az acél gerincen egy markáns légszűrőház amit kivételesen nem rejtettek el. Üzemanyagtartálya stílusosan vad, amit egy elegáns vonalú ülés követ. Az biztos, hogy nem kényelmetlen rásimulni, ráadásul a kormány magassága is a kényelmet preferálja.

Könnyen bele lehet szeretni ebbe a vad srácba

Egyoldalú lengőkarhoz csatlakozik a hátsó rugóstag, elöl pedig fordított teleszkóp, és egy egyszerű műszerfal egészíti ki az egész pakk rendkívül lecsupaszított minimalista stílusát. Első fényszórója pont illik a racerek izgalmas családjába befogadott új Neo Sporthoz.

Csupasz egyszerűség

Színvilágát nagyon szépen megálmodták: a fekete-ezüst, és fényre játszó szokásos Honda meggyszín kombó tökéletes párosítás, az érettségétől kicsattanó vörös még elszórtan is feldobja a kedvest.

A Neo Sports Café koncepció remekül egyesítette egy sportmotorban rejlő meztelen erőt és szépséget ebben az új generációs motorkerékpár csomagban.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending