Csatlakozz hozzánk

Hírek

Változik a Helly Hansen ruházat

2009-re javulnak a HH eddig is zseniális technikai ruhái

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

2009-re javulnak a HH eddig is zseniális technikai ruhái

Sajtóhír a Helly Hansen-től:

Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Kedves Olvasókat, hogy az idei évtől a Helly Hansen cég kollekciójában szereplő összes „fleece” termékét kizárólag PolarTechR alapanyagból készíti.

További változás még az előző évekhez képest, hogy a „softshell” kínálatban több típus alapanyagát a SchoellerR cég biztosítja, valamint a LifaR termékek szövését megváltoztatva kényelmesebb, tapintását tekintve kellemesebb kollekciót kínál.

A bélelt kabátokhoz 3M ThinsulateTM és PrimaLoftR bélésalapanyagot használnak, kiegészítve az eddigi kínálatban szereplő Warm CoreTM anyagot. A tavalyi évhez hasonlóan ebben az évben is, a technikai ruházatok vízállósága minimum 10.000 mm /HellyTechR/, az ezt követő kategória 15.000 mm /HellyTechRXP/, és a felsőkategória 20.000 mm-es /HellyTechRO2/, mely termékek pára-áteresztőképessége 10.000, 15.000, és 20.000 gr/m2/24 h. Az előbb említett membránanyagokat továbbra is a Helly Hansen cég készíti, amit a Helly Hansen Workwear ágazatában fejlesztenek és tesztelnek.

Termékeinkről, és azok fejlesztéseiről a www.hellyhansen.hu/ vagy a www.hellyhansen.com/ internetes oldalon olvashattok, ahol további érdekességek és videókat is láthattok.

A motoros aláöltözőket megtalálhatjátok a Honda Karasnában (www.karasna.hu)
Márkaboltunkat pedig keressétek a Westend-ben vagy a Mammutban.
 

Comments

comments

Trending