Csatlakozz hozzánk

Hírek

Változások a hazai Kawasakinál

Fontos bejelentést tett a Kawasaki a hungaroringi Lime Party-n (videóval)

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Film, képek: Benkő Zsolt (BenZso)

Az augusztus végi kánikulában került sor a Hungaroringen a zöld motorosok szokásos éves összejövetelére, amely az elmúlt évekhez hasonlóan jó hangulatban telt. Az idei Lime Party-n azonban a színfalak mögött fontos változásokra derült fény…

Ugyanis a “szokásos lime-os” programokon kívül sajtótájékoztatót is tartottak a ‘ring főépületében található Pole Position étteremben. Ennek tárgya pedig nem más volt, minthogy már egy ideje (július óta) a korábbi DMC Kft. helyett a székesfehérvári Ivanics Motor látja el a márka importőri szerepét. A hírt a Kawasaki Motor Europe értékesítési vezetője, Huibert de Leede jelentette be.

A járműértékesítésben régóta járatos és már pár éve kétkerekűekkel is foglalkozó Ivanics Motornak a jelenlegi helyzetet tekintve nem célja a jövőben, hogy megváltsa a világot: 2012-re szerénynek mondható, 150 darabos eladást prognosztizálnak. Mindeközben a hazai kereskedők számát tíz darabra kívánják növelni, és ezt a hálózatot meg is szeretnék szilárdítani, aminek egyik alapja a vásárlói elégedettség, amit most új alapokra akarnak fektetni. E tekintetben az elmúlt években ugye akadtak kisebb-nagyobb problémák, ezeket feledtetnék Ivanicsék, amihez lényegében adott a tapasztalatuk. Ugyanakkor elmondták, hogy nem kőkemény “főnökként”, hanem inkább amolyan legfőbb, első számú kereskedésként szeretnék végezni a munkájukat. Számunkra különösen jó hír, hogy majd’ tucatnyi tesztmotort terveznek csatasorba állítani a 2012-es szezonra – már alig várjuk.

Márkatársak – zöldvérűeknek kötelező program…


Ivanics Lajos nem könnyű, de nem megoldhatatlan feladatot vállalt, Huibert de Leede (jobbra) megköszönte a DMC Kft. munkáját

Mindeközben a mit sem sejtő Kawasaki tulajdonosok boldogan köröztek hazánk legkomolyabb versenypályáján, melynek paddockjában az Ivanics Motor által szponzorált, újdonsült stunt bajnok, Végh Tom(p)i kápráztatta el a márka szimpatizánsait. A mindenféle túlzás nélkül világszínvonalú produkció mellett egy másik látványos (és veszélyes) bemutató is zajlott: a Halálgömbben motorozást biztosan nem próbálnánk ki addig, amíg fegyvert nem szegeznek a tarkónkhoz… Hangulatfokozóként a zöldvérű motorosok az ingyenes pályahasználat mellett egy babgulyásra is vendégek voltak, de a fílinggel egyébként sem volt semmi probléma, hiszen ahol sok (nagyon) azonos érdeklőésű ember gyűlik össze, ott hamar megvan a közös nevező. Továbbra is a hazai kawások ünnepnapja maradt a Lime Party.

Lime Party 2011

Nagy volt a sor a boxutcában


– Nem rossz ez a Lime Party, ugye? – Nem ám, jövünk jövőre is! 🙂

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending