Csatlakozz hozzánk

Hírek

Változás 2011: motorra a kötelezők díjai

A CLB Alkusz kiemelt figyelmet fordít a motorosokra, ami sokat segíthet Neked

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Forrás: CLB

Közeleg a biztosító váltás időszaka, amely leginkább a karácsonyi bevásárlás előtti pánikhoz hasonlítható. Hogyha azonban ésszel csinálod, egyáltalán nem lesz kaotikus a helyzet: hogyha szépen összehasonlítod, majd kiválasztod a számodra legelőnyösebb ajánlatot, akkor sokat spórolhatsz. Fontos azonban tudnod, hogy a 2011. évre jelentősen megváltozhatnak a kötelező biztosítások díjai a motorokat illetően.

Novemberben – a biztosító váltás időszakában – a személyautók, motorok hengerűrtartalma (köbcenti) helyett már teljesítmény (LE, kW) alapján határozzák meg a biztosítók a 2011-es kötelező díjakat, továbbá ezt érvényesíthetik a már meglévő szerződésekre is. Jövőre tehát a komolyabb teljesítményű motorokra többet, a nagyköbcentis, de túrázósabb, vagy városi jellegű gépekre viszont kevesebbet kell fizetni.

Továbbra is kiélezett díjverseny várható a biztosítók között, amit még inkább erősít az, hogy több új biztosító is díjat fog hirdetni 2011-re. Mindez azt jelenti, hogy még nagyobb a verseny érted, az ügyfélért! A Kunmadaras Motorsport és a CLB Alkusz partnersége lehetővé teszi, hogy november első hetében, azonnal értesülhess a biztosítás váltás lehetőségéről, hírlevelükön keresztül.

A CLB bizonyos értelemben a motorosok alkuszának is tekinthető, mivel kiemelt ügyfélként kezelik a motorosokat – sőt, ennek következtében a többi cégnek sem maradt más választása. A 2010-ben eladott motorok már több mint 50%-ának a CLB kezelte a kötelező biztosítását, ami a 200.000 ügyfélből közel 15.000 motor tulajdonost jelent. Ami még fontos lehet számodra, hogy az otthonodból intézheted biztosítás kötést, mind a 14 biztosító kötelező ajánlatát egy helyen megtalálod, vagyis itt átláthatóan összehasonlíthatod a biztosítók szolgáltatásait. További jó pontokat jelenthet a 17 éves szakmai múlt, a 100%-os árgarancia, 100%-os magyar tulajdon, az együtt olcsóbb Kötelező és Casco, az ingyenes kárügyintézés és nem utolsó sorban, hogy a CLB-sek is motoroznak.

CLB Alkusz
Gondoltad volna?

– 2009. novemberében a CLB-nél biztosítást váltók közül legtöbbet egy Pest megyei úr spórolta 180.691 Ft-tal
– Volt olyan CLB-ügyfél, aki már 744Ft-ért lecserélte biztosítóját,
– Motorkerékpárok között a legdrágább biztosítást egy Yamahára kötötték 68.520 Ft-ért, míg a legolcsóbb motor kötelező egy segédmotorra vonatkozik, mindössze 2.616Ft-ért
A legidősebb CLB-ügyfél, aki kötelezőjét olcsóbbra cserélte 91 éves, és már jó ideje kármentes, hiszen Bónusz 10 kategóriának örülhet. A legfiatalabb GFB-t váltó ügyfél pedig mindössze 19 éves és 10.060 Ft-ért kötött kötelező biztosítást
A legidősebb motorkerékpár, amelyre kedvezőbb biztosítást talált tulajdonosa, egy Csepel 125T, amely már 52 éve szeli az utakat
– Összességében a CLB ügyfelei között a legdrágább kötelező biztosítás egy tehergépkocsi után fizetik, pontosan 552.485 Ft-ot.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending