Csatlakozz hozzánk

Hírek

Vajon Rossié lesz a BMW?

A bajnoki cím eldőlt, de van még mit nyerni az utolsó valenciai MotoGP futamon.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A bajnoki cím eldőlt, de van még mit nyerni az utolsó valenciai MotoGP futamon.

A hétvégén Valenciában elérkezünk a MotoGP legutolsó fordulójához. A király kategória világbajnoka már az előző versenyen megszületett Valentino Rossi személyében, kilencedszer a pályafutása során. Lorenzo, Stoner, Pedrosa és a többiek keserédesen nézhették az ünneplő olaszt, aki minden egyes győzelmének úgy tud örülni, mintha élete első futamgyőzelme lenne. Azt hihetnénk tehát, hogy a vérremenő csatározásnak 2009-re vége, de akik így gondolják, nagyot tévednek, ugyanis egy kérdésre még nyitva maradt: ki lesz az idei időmérők bajnoka? Ugyanis erre a posztra a Doktor mellett még csapattársa, Jorge Lorenzo is esélyes.

Rossinak 330, míg a nyalókás spanyolnak 318 pontja van, tehát előbbi versenyzőnek elég a negyedik helyen végezni a kvalifikáción, míg utóbbinak mindenképpen az első helyen kell behoznia a Yamahát. Stoner, aki 2007-ben és 2008-ban is nyerte ezt a csatát, idén a betegsége miatt sajnos több versenyt ki kellett hagynia, ezért nem számít bajnokaspiránsnak. No, de miért is olyan fontos ez?


BMW M3 Sedan

Az időmérők királya minden évben nyer egy teljesen új BMW-t, ami idén egy 420 lóerős M3 Sedan-t jelent. Ezért már érdemes harcolni, főleg Lorenzonak, aki még csak a közelébe se került eddig ilyesmi nyereménynek, ellentétben Rossival, aki eddigi pályafutása alatt négy bömöst vihetett haza a garázsba: egy Z4 Roadstert, egy Z4 2.2i-t, egy 645Ci-t és egy Z4 M Coupé-t. Szóval M3-as még nincs a Dottore gyűjteményében, van egy tippem rá, hogy meg akarja nyerni. És erre megvan minden esélye.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending