Csatlakozz hozzánk

Vezetéstechnika

V. Tesztmotoros Nap – 2011.07.22.

Itt a szezon, mikor tanuljunk motorozni, ha nem most. 22-én ötödik alkalommal szervezünk nektek oktatást

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

V. TESZTMOTOROS NAP
2011. július 22 (péntek) – Kakucs

helyszín: KakucsRing (útvonalterv: Budapestről, Kecskemét felől, az autópályáról)
Díj: 9.990 Ft
Résztvevők tervezett száma: 20-30 között
Bővebb info: 30/ 357 – 8924 (Molnár Dénes)

A jelentkezéshez írj e-mailt (névvel, telefonszámmal, motortípussal) a suli@tesztmotor.hu címre.


Nem csak a biztonsága nő annak, aki folyamatosan fejleszti a tudását. A gyakorlással, és a tapasztaltabbak tanácsaival önkéntelenül is egyre könnyedebbé, élvezetesebbé válik a motorozásunk. Egyre jobban érezzük magunkat mind a nyeregben, mind az úton, és nem utolsó sorban a forgalomhoz fűződő viszonyunk is változik, a közlekedési kultúra előnyére.”

 – írtuk a IV. Tesztmotoros Nap meghívójában. Elképesztően sokan jöttetek el, jóval többen, mint gondoltuk. Összesen 43-an akartatok jobbak lenni, a tavalyi 3 oktatásunkkal együtt így több mint 120 motorosnak segíthettünk ebben.
 

Sokan voltatok, akik lemaradtatok az előzőről,
most itt a lehetőség a pótlásra!

Ízelítőként nézzétek meg az előző Tesztmotoros Napról készült videót:


Program

9.00 – 9.30: Érkezés
9.30 – 12.30: Elméleti oktatás
13.00 – 18.00: Gyakorlati oktatás

Reggel 9-re várunk titeket a pályához, és legkésőbb fél 10-kor elkezdjük az elméleti oktatást, mely egészen fél 13-ig tart. Ebben a 3 órában szeretnénk együtt megfogalmazni a délutáni motorozás célját, válaszolunk a kérdéseitekre, elmondjuk az alapvető vezetéstechnikai tudnivalókat, és kicsit a pályázásról, a motorok műszaki állapotára vonatkozó követelményeiről, illetve a bukósisak és a protektorok jellemzőiről is beszélünk. Utóbbit a Nolan-csoport és a Forcefield egy-egy szakemberének előadásában láthatjátok.

Délután 1 órától pedig birtokba vehetjük a pályát, illetve a bójás részt. Lesznek kötelező feladatok, mint vészfékezés, elkerülés, kanyarodás, de az 5 óra motorozásból kb. 3 alatt szabad foglalkozás lesz. Ez azt jelenti, hogy mindenkivel egyenként foglalkozunk, és juttatjuk közelebb a személyes céljához.

Nagyon fontos, hogy mindezt ti is akarjátok, és ne csak mi! Ugyanis akkor tudtok igazán nagyot előre lépni, ha kéritek, és elfogadjátok a segítségünket. “Nem akarásnak nyögés”, és rossz hangulat a vége. Aki csak motorozni, pályázni szeretne, mi békén fogjuk hagyni. A tapasztalat azért az, hogy tanulni jöttök, és ennek mi nagyon örülünk!

Nyeremények, kedvezmények

Bár nem ezért jöttök, mégis szeretnénk nektek adni egy kis pluszt. A sok kis ajándék helyett most kevesebb, de annál nagyobb értékű nyeremények lehetnek a tiétek. Mindenkinek a neve belekerül egy bukósisakba, ahonnan együtt kisorsoljuk belőle a szerencséseket. Hogy mik lesznek a nyeremények, egyelőre maradjon meglepetés.

A nyeremények felajánlói:
Yamaha Hungária
Forcefield
MOL
Fastride

És ráadásként a karszalagot több helyen teljes egészében levásárolhatjátok. Ennek feltételeiről, részleteiről élőben kaptok pontosabb információt. Ami biztos, hogy a következő partnereinknél válthatjátok majd kedvezményre a karszalagokat:

Euromotor

Karasna Motorosbolt
Forcefield
 

Egyebek

Hogy még teljesebb legyen a nap, lesz lehetőség sisak-, illetve motor tesztelésre (Yamahák), fotózunk egész nap, hogy visszanézhessétek magatokat, és szeretnénk segíteni a motorok felkészítésében a pályázáshoz (guminyomás állítás, kezelőszervek beállítása, láncfeszesség állítás).

Ezennel italt, illetve ételt nem tudunk biztosítani nektek, de lesz büfé a pálya mellett, ahol mindkettőt be tudjátok szerezni.  

Szeretettel várunk minden motorost!

A jelentkezéshez írjatok e-mailt (névvel, tel.számmal, motortípussal)
a suli@tesztmotor.hu címre.


Comments

comments

Trending