Csatlakozz hozzánk

Hírek

Üzleti Etikai Díjat kapott a Magyar Suzuki

Kitüntették a multinacionális cégek kategóriájában a Magyar Suzuki Zrt-t példamutatóan felelős és etikus, fenntarthatóságot támogató üzleti magatartásáért

Közzétéve

ekkor

magyar suzuki uzelti etikai dij
Sportster
MAI Kótyavetye

A 2000-ben alapított Üzleti Etikai Díjat magyarországi székhelyű cég kaphatja, amely példamutató módon felelősséget vállal munkatársaiért, üzleti partnereiért és környezetének jólétéért, a társadalom fenntartható fejlődéséért, valamint az esélyegyenlőség javításáért. Az üzleti élet egyik rangos elismerésévé vált díjat az alapítók, László Ervin professzor, a Budapest Klub elnöke és Demcsák Mária, a Piac & Profit üzleti magazin alapító főszerkesztője adta át a Magyar Suzuki képviselőinek.

A díjat Hideji Terai igazgatósági tag és Krisztián Róbert divízióvezető vette át. Mint a november 20-án megrendezett díjátadón elhangzott, a Magyar Suzuki Zrt. felelős jelenléttel bíró magyar vállalat. Az anyacég globális elkötelezettségét sikerült teljes mértékben nálunk is meghonosítani, amit a vállalat a hazai környezet színvonalának, élhetőségének előmozdítása érdekében tett cselekedeteivel bizonyít.


A díj átvételekor Krisztián Róbert kiemelte: „Nagy büszkeséget és egyben felelősséget is jelent a kitüntetés, hiszen a vállalat működése mostantól követendő példaként szolgál más szervezetek számára, és természetesen magunknak is egyfajta mérce, hiszen bár idáig eljutottunk, mindig van lehetőség a további tökéletesítésre, javításra” A Magyar Suzukinál a japán és magyar kultúra sikeres találkozásából olyan vállalat született, amely immár 22 éve gyárt értékálló termékeket, magyar munkaerővel, nem csupán Magyarországra, hanem a teljes európai piacra is.

A vállalat az innováció terén egyike Magyarország élenjáró cégeinek. A zöld elkötelezettség látványos megnyilvánulása az új modell, az SX4 S-CROSS, amely Euro-6-os motorjaival már ma eleget tesz a személygépkocsik károsanyag-kibocsátásával kapcsolatos, két év múlva életbe lépő követelményrendszernek, egyúttal a 2016-tól érvényes azon európai uniós ELV-előírásnak is, miszerint egy új autónak 95 százalékban újrahasznosítható anyagokból kell készülnie.

Mindemellett – a hosszú távú stabil működés zálogaként – nem csupán a hazánkban gyártott termékekben, de a teljes gyártástechnológia során éppoly fontos a kölcsönösen előnyös, etikus üzleti magatartás az üzleti folyamatokban érintett minden alkalmazott, partner, beszállító, értékesítő, tulajdonos és vevő felé egyaránt.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending