Csatlakozz hozzánk

Hírek

Üzleti Etikai Díjat kapott a Magyar Suzuki

Kitüntették a multinacionális cégek kategóriájában a Magyar Suzuki Zrt-t példamutatóan felelős és etikus, fenntarthatóságot támogató üzleti magatartásáért

Közzétéve

ekkor

magyar suzuki uzelti etikai dij
RST AIRBAG

A 2000-ben alapított Üzleti Etikai Díjat magyarországi székhelyű cég kaphatja, amely példamutató módon felelősséget vállal munkatársaiért, üzleti partnereiért és környezetének jólétéért, a társadalom fenntartható fejlődéséért, valamint az esélyegyenlőség javításáért. Az üzleti élet egyik rangos elismerésévé vált díjat az alapítók, László Ervin professzor, a Budapest Klub elnöke és Demcsák Mária, a Piac & Profit üzleti magazin alapító főszerkesztője adta át a Magyar Suzuki képviselőinek.

A díjat Hideji Terai igazgatósági tag és Krisztián Róbert divízióvezető vette át. Mint a november 20-án megrendezett díjátadón elhangzott, a Magyar Suzuki Zrt. felelős jelenléttel bíró magyar vállalat. Az anyacég globális elkötelezettségét sikerült teljes mértékben nálunk is meghonosítani, amit a vállalat a hazai környezet színvonalának, élhetőségének előmozdítása érdekében tett cselekedeteivel bizonyít.


A díj átvételekor Krisztián Róbert kiemelte: „Nagy büszkeséget és egyben felelősséget is jelent a kitüntetés, hiszen a vállalat működése mostantól követendő példaként szolgál más szervezetek számára, és természetesen magunknak is egyfajta mérce, hiszen bár idáig eljutottunk, mindig van lehetőség a további tökéletesítésre, javításra” A Magyar Suzukinál a japán és magyar kultúra sikeres találkozásából olyan vállalat született, amely immár 22 éve gyárt értékálló termékeket, magyar munkaerővel, nem csupán Magyarországra, hanem a teljes európai piacra is.

A vállalat az innováció terén egyike Magyarország élenjáró cégeinek. A zöld elkötelezettség látványos megnyilvánulása az új modell, az SX4 S-CROSS, amely Euro-6-os motorjaival már ma eleget tesz a személygépkocsik károsanyag-kibocsátásával kapcsolatos, két év múlva életbe lépő követelményrendszernek, egyúttal a 2016-tól érvényes azon európai uniós ELV-előírásnak is, miszerint egy új autónak 95 százalékban újrahasznosítható anyagokból kell készülnie.

Mindemellett – a hosszú távú stabil működés zálogaként – nem csupán a hazánkban gyártott termékekben, de a teljes gyártástechnológia során éppoly fontos a kölcsönösen előnyös, etikus üzleti magatartás az üzleti folyamatokban érintett minden alkalmazott, partner, beszállító, értékesítő, tulajdonos és vevő felé egyaránt.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending