Csatlakozz hozzánk

Kirakat

Ütős lett az új Hevik Merak kabát

A MERAK dzseki egy nagyszerű motorról kapta a nevét, de a ’70-es ’80-as években a MERAK nevet a Maserati egyik modellje is viselte

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A Hevik motorosruházat új kabát dobott a piacra ebben a jó időben mindenre, és mindkét nemre gondolva.

Egy dzseki, amely a kényelem feláldozása nélkül hűvösen tart – még a legforróbb nyári napokon is, és motorozás vagy robogózás közben sem fogja tönkretenni a megjelenésed. A HEVIK két változatot tervezett, nőknek és férfiaknak két színkombinációban, többek között az igazán stílusos fekete-fehér modellt.

Könnyű és stílusos

 

Mostanra a MERAK név egyet jelent egy új dzsekivel (a 2018-as kollekcióból), amelyet az ötlet pihentetése után a tavasz beköszöntével újra bevezetett az olasz HEVIK márka.

Rövid, lélegző, modern

Jól szellőző

A MERAK strapabíró nylonból készül, a mellrészen, a háton és az ujjakon szellőzőkkel, megteremtve ezáltal a kellemesen hűsítő légáramlást.

Megfelelő védelem

A passzív védelmet szolgáló eszközöket már önmagában tartalmazza, így a Smooth Ways protektorokat (CE-1 szintű védelem az EN1621.1.201 szabvány alapján) a vállakon és a könyöknél, továbbá a hátrészen van egy extra zseb plusz hát protektor számára (további információért keresse a Hevik H-FULLBACK ARMOR-t).

A derékrészen található állítható csatoknak, az ujjakon lévő gomboknak és a csuklónál lévő cipzáraknak köszönhetően a MERAK átlag feletti kényelmet ígér.

Említést érdemel a kényelmes vízálló belső zseb is. A MERAK hölgyek számára is elérhető – a széles méretválaszték minden női alakhoz alkalmazkodik.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending