Connect with us
Suzuki
just1 mx

Akciók

Utolsó hatalmas akció karácsony előtt!

Elindult a karácsonyi roham és itt egy remek akció! Azért mert egész évben jófejek voltatok, most a MotoPartsShop hatalmas akcióval vár egy hétig!

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Ti is tudjátok, hogy minden buta kis akció miatt nem szoktunk írogatni. Mi sem szeretjük, ha felesleges akciókkal zaklatnak.

Viszont most szólnunk kell, mert nagyobb kedvezményt kapsz a MotoPartsShop.hu-tól motoros, quados, sí és motorosszános termékekre, mint bármelyik Fekete pénteken, persze csak addig amíg van belőlük polcon…
Ez nem nevetséges 5-10%-okat jelent, hanem bizonyos motorkerékpár alkatrészek vagy felszerelések akár a valós áruk egyharmadáért is vihetőek… Ez azért nem rossz ugye?

Nézd csak itt vannak a legnagyobb gyártók a kínálatból, de összesen 800 céggel állnak kapcsolatban…
http://motopartsshop.hu

100%, AFX, Akrapovic, Alpinestars, Arctiva, Biltwell, Bike Lift, CobraDynojetEBCFMFGilles ToolingGoodridgeHYPERPROICONK&NKRIEGAMotionProMotoGadgetMuc-OffNelson-RiggPIAASenaSlimeTecmateTRW, UFOVance&HinesVesrah,  YuasaZero Gravity motorkerékpár alkatrészek
és kiegészítők

Szolgátatásaik közül, pedig az ózonos bukósisakfertőtlenítést ajánljuk, amely egész decemberben nanotechnológiás plexikezelést is kap 7000 Ft-ért, 10.000 Ft helyett. 

Az online megrendeléshez külön regisztráció nem szükséges !

Ne ülj a témán sokáig, mert ennyiért tényleg hamar elkapkodják ezeket a jó árú motoros motyókat és nem fog maradni. Egyébként is csak keddig, azaz 19-e éjfélig áll az ajánlatunk és aztán vége.

Ha bármi kérdésed van ezekkel kapcsolatban, akkor csörgesd meg Zsoltit és szívesen segít: 06.20.9888.235

Ui.: Ne felejts el csatlakozni a Facebook-on is hozzájuk, mert ott hetente egyszer valóban fillérekért tékozolnak el drága alkatrészeket: www.facebook.com/motorosbolt24/

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending