Csatlakozz hozzánk

Akciók

Utazz a bajnokkal Brnóba!

Vásárolj olyan felszerelést, amilyet Györfi Alen is használ, és utazz vele a cseh WSBK futamra!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Szöveg: EuroMotor
 Fotó: Adrenalin H-Moto Team

Ha most olyan márkájú felszerelést vásárolsz az EuroMotornál, amilyet Györfi Alen Európa-bajnok is használ, elutazhatsz vele Brnóba a superbike-világbajnoki futamra.

Az EuroMotor Kft. és Györfi Alen GP125-ös Európa-bajnok csapata, az Adrenalin H-Moto Team közös akciót hirdet 2011. június 9. és 2011. június 24. között. Figyelj, már csak néhány nap van hátra!

Aki a megadott időszakban ugyanolyan márkájú motorosfelszereléseket vásárol* az EuroMotor Kft. üzletében, amilyeneket Györfi Alen is használ a FIM Superstock 1000 világkupán, háromnapos VIP-belépőt** kap ajándékba a Superbike-világbajnokság brnói (csehországi) futamára 2011. július 8. és 10. között, ahol élőben nézheti meg Carlos Checa, Marco Melandri és a többi vb-s világsztár, valamint Györfi Alen versenyeit. Alen és te az EuroMotornál: a legjobbak egy helyen!

*Az ajánlat X-lite vagy Schuberth bukósisak, Spyke motorosruházat, TCX motoroscsizma és Zandona védőfelszerelés együttes vásárlása esetén érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze.
**A VIP-belépő feljogosít a brnói versenypálya nézőterére történő belépésre 2011. július 8. és 2011. július 10. között, vasárnap pedig tartalmaz egy boxlátogatást (Pit Walk) és vendéglátást az Adrenalin H-Moto Team boxában.

 

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending