Connect with us
Suzuki
just1 mx

Egyéb

Urak a motoron, azaz a 2019-es Budapesti The Distinguished Gentelman’s Ride

A tavalyihoz képest az idei The Distinguished Gentelman’s Ride résztvevőit pompás idő lepte meg, így a Bálna előtti gyülekező nagyon kellemes, jó hangulatban telt a Budapesti 470 regisztrált motorossal.

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Az idei rendezvény ráadásul attól lett nagyon különleges, hogy kis hazánkban már nem csak Budapesten, hanem Győrben is megszervezték ezt a nemes felvonulást 196 regisztrált motorossal!

Miről is szól a DGR?

Az esemény célja felhívni a figyelmet a férfiak egészségére, mivel “csak” Magyarországon csaknem négy ezer prosztatarákot diagnosztizálnak évente, melyeknek több mint az egy harmada halálos kimenetelű. Ezek az esetek megelőzhetőek lennének rendszeres szűrővizsgálatokkal, hiszen ez a betegség gyógyítható! Nagyon sok férfi fél elmenni ezekre a vizsgálatokra, pedig tudniuk kell, bárhogy is alakul, férfiasságukból semmit sem vesztenek, és az életük mindennél többet ér.

Stílus és bajusz

Az alapítók szigorúan csak klasszikus és vintage motorokkal képzelték el elegáns öltözékben az eseményt, de végül nem ragaszkodnak sem ehhez, sem az adományozáshoz. Lényeg a részvétel és a figyelemfelkeltés, nehogy ellaposodjon az adományozni vágyók száma. Az igaz, hogy stílusos bármilyen motoron lehet az ember, és hogy igazán figyelemfelkeltő valóban az elegancia és a motorritkaság, de az összefogásnak nagy ereje van, főleg motoros körökben.

Bár az adománygyűjtés október végéig tart, már most Magyarországon több mint 2 millió forint gyűlt össze (!), így az ugyanazon a napon megrendezett 106 ország között az adományozási listán eddig a 47. helyet tudhatjuk a magunkénak.

Tavaly a rendezvény 95 ország 650 városában zajlott, idén 110 ország 700 városában indultak útnak az elegáns motorjaikon a kifogástalan öltözékű urak, s a rendezvényt megtisztelő szintén csinos hölgyek.

Az eddigi adatok alapján világszerte 114.008 motoros regisztrált és adományozott közel 1.7 milliárd forintot.

KÉPGALÉRIA: ITT

Ne feledd: Úgy figyeljünk a saját egészségünkre, mint a motorunk állapotára!

Fotók: Boross Évi

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending