Csatlakozz hozzánk

Hírek

University Drag Racing: Egyetemisták, versenyezzetek!

Lehetőség a fejlődni vágyó fiatalságnak, megfizethető költségekkel, szoci-mocikkal…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Újabb meglepetés a 15 éves jubileumát ünneplő kunmadarasi rendezvénysorozattal kapcsolatban: a felsőoktatásban résztvevők számára az idei szezonra egy különleges lehetőség nyílik a gyorsulási versenyzésre. Hogyha motor-megszállott egyetemista vagy, és van némi affinitásod a bütyköléshez, akkor az University Drag Racing széria egy remek színtér lehet, ahol a kreativitásodat és a versenyszellemed egyaránt kiélheted.

A Debreceni Egyetem Műszaki Kar és Kunmadár szervező csapata ugyanis gyorsulási motorversenyt hirdet egyetemisták és fõiskolások részére. A versenyt – a Magyar Motorsport Szövetség Dragbike Szakágának keretein belül – hivatalosan rendezik és értékelik.

A géposztály szabályrendszerét tekintve az eddigi “Szocialista” kategória a mérvadó, vagyis a ’80-as évek kelet-európai motorpiacát jellemzõ gépek alkothatják a kategória indulóit. A motorok futóműve módosítható, így a tuningolás is engedélyezett. Az eredeti gépre jellemzõ – vagy annál jobb – hatásfokkal bíró fékrendszer kötelezõ, és a közlekedésbiztonsági elõírásoknak meg kell felelnie. A hengerűrtartalom felső határa 350 köbcenti, az üzemanyagtartálynak pedig fixen rögzítettnek kell lennie. Az indulásra jogosult motorok márkáját illetően az MZ, Pannonia, Csepel, Danuvia és Jawa modelljei között lehet válogatni. Szóval hogyha még a diploma előtt állsz, verbuváld össze a haverokat az egyetemen és alakítsatok egy “racing team”-et, majd május 1-jén irány Kunmadaras!


További információért/segítségért keresd fel az UDRS Facebook oldalát

Forrás: Kunmadaras Motorsport

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending