Csatlakozz hozzánk

Vezetéstechnika

Újraindul a Safety Dirt Track

Félsz, hogy megcsúszol!? Akkor ezt a képzést Neked találták ki (bemutató videóval)

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

December első hetétől újraindul a Safety-Hungary népszerű “téli oktatása”, a dirt track terepmotoros képzés.

A cél nem az, hogy bárkiből is krosszversenyzőt faragjanak, egyszerűen csak arról van szó, hogy a terepmotorozás számtalan olyan készséget (ki)fejleszt, melyet remekül lehet hasznosítani az aszfaltos terepen is – az egyik fő cél, hogy készség szintre fejlesszék azokat a reakciókat, amelyek segítenek megoldani a motorkerékpár megcsúszásából adódó lehetséges bukásokat.

A tanulók (maximum 5 fős csoportokban) új Honda CRF100-as motorokon vethetik bele magukat a terepezés rejtelmeibe, a tanfolyamok alatt megismerhetik a legalapvetőbb terepmotorozási technikákat és manővereket. Az oktatás – a nevével ellentétben – nem a köztudatban élő klasszikus krosszpályán zajlik, hanem kizárólag sík terepen, terepakadályok nélküli úgynevezett Dirt Track pályán. A képzési rendszer több lépésben adja át a teljes tananyagot – szintekre bontva, módszeres, fokozatos és alapos képzés útján ismertetik meg a tanulókat a terepmotorozás alapjaival. A pálya minőségét egyébként folyamatosan fejlesztik, az idei szezonban is gondosan előkészített, minőségi terep várja az érdeklődőket.

Az egynapos tanfolyam részvételi díja 28.000 forint, amely az oktatáson kívül tartalmaz egy kétfogásos ebédet is. A jelentkezés feltétele a két napos Alap 1-es szint sikeres elvégzése, illetve – ebből következően – a motoros jogsi megléte. A tanfolyami napok reggel 9-től 3-4 óráig tartanak.

A tanfolyam bemutatója – mi is megcsináltuk…

Safety-Hungary
+36 1 889-3535
Budapest, Kozma utca 3.
info@safety-hungary.hu
www.safety-hungary.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending